Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

Η ΑΛΠΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ 
& ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Η ΧΛΩΡΙΔΑ & Η ΠΑΝΙΔΑ
ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ

ΜΟΝΗ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ
ΘΕΡΜΟ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

2ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
21 - 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
01 – 03 ΜΑΙΟΥ 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ THERMIOS APOLLON 3*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΙΣΘΜΟ, στάση. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς ΡΙΟ, απ’ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα που θα μας οδηγήσει στο ΑΝΤΙΡΡΙΟ και στη συνέχεια στην ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, στάση καθ’ οδόν. Φτάνουμε στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου θα έχουμε χρόνο να επισκεφθούμε τον Κήπο των Ηρώων και κατόπιν την λίμνη Τουρλίδα, όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα. Αναχωρούμε για την γεμάτη χρώματα και φυσικές ομορφιές, τη μαγική και ανεξερεύνητη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ, τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας. Θα περάσουμε γραφικά χωριουδάκια για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας THERMIOS ΑPOLLON στο Θέρμο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ (όπου έζησε και δίδαξε τα ελληνικά εν καιρώ τουρκοκρατίας), παραμονή για επίσκεψη. Κοντά στην Μονή βρίσκεται και η εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με αναπαράσταση του «κρυφού σχολειού». Αναχωρούμε για ΝΑΥΠΑΚΤΟ, παραμονή για γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθ΄οδόν. Άφιξη το βράδυ στον τελικό μας προορισμό.


Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 70€
Μονόκλινο 90€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή (1 δείπνο, 1 πρωινό) στο Τhermios Αpollon Hotel 3*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης  
  • Φ.Π.Α
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.