Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΥΤΙΚΗ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018  

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΛΑΡΙΣΑ Ε.Ο γεύμα, και περνώντας ΕΛΑΣΣΟΝΑ και την γέφυρα του ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ με τον ποταμο ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ φτάνουμε στην πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Παραμονη στην ΚΟΖΑΝΗ και στην συνέχεια άφιξη στο Pantelides Hotel στην Πτολεμαΐδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε ΠΙΔΟΔΕΡΙ, ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, φτάνουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ όπου θα επισκεφτούμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικούν σπάνια πουλιά και τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, με το τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ, περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας - Αλβανίας και θα επισκεφτούμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή μέσω ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχωρούμε ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ της ΕΔΕΣΣΑΣ παραμονή και συνεχίζουμε για την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Θα δούμε τα Βήματα του Απόστολου Παύλου. Μια από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα είναι τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου». Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». 11:30 π.μ θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μέσω νέας εθνικής οδού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΗΝΑΣ. Στάση για φαγητό στον Πλαταμώνα και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ για καφέ. Άφιξη στην ΑΘΗΝΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 150€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο PANTELIDIS HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α. 
  • Δημοτικός Φόρος