Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΥΤΙΚΗ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23-25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ PANTELIDIS HOTEL 4* !!!

1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση και στη συνέχεια γευμα ΛΑΡΙΣΑ Ε.Ο  και μέσω ΤΥΡΝΑΒΟΥ-ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ και ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ φτάνουμε στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση
 
2 ΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 
Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε ΠΙΔΟΔΕΡΙ, ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, φτάνουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ όπου θα επισκεφτούμε  μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικούν σπάνια πουλιά και τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, με το τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ, περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας -  Αλβανίας και θα επισκεφτούμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή μέσω ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
3 ΗΜΕΡΑ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ-ΒΕΡΟΙΑ 
Μετά το πρωινό αναχωρούμε ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ της ΕΔΕΣΣΑΣ παραμονή και συνεχίζουμε για την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Θα δούμε τα Βήματα του Απόστολου Παύλου. Μια από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα είναι τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου». Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». 11:30 π.μ θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μέσω νέας εθνικής οδού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΗΝΑΣ. Στάση για φαγητό στη ΛΑΡΙΣΑ Ε.Ο και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ για καφέ. Άφιξη στην ΑΘΗΝΑ.
 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 120€
Μονόκλινο  150€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό (Pantelidis Hotel 4*) & 2 δείπνα να εκ των οποίων με ζωντανή μουσική)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Στις ανωτέρω τιμές  δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευση