Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΥΤΙΚΗ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

13 - 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
03 - 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
08 - 10 ΜΑΪΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 95€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 
ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ (Ε.Ο.) και στη συνέχεια γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.). Περνώντας την γέφυρα του ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ φτάνουμε στην πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Στην συνέχεια άφιξη στο PantelidIs Hotel 4* στην Πτολεμαΐδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, για να φτάσουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου θα επισκεφτούμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, βιότοπο σπάνιων πουλιών. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ και στο τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, στάση και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση και, περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας - Αλβανίας, θα επισκεφτούμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Επίσκεψη και παραμονή στην πόλη με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή στην ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για επίσκεψη και παραμονή στους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ της ΕΔΕΣΣΑΣ και αμέσως μετά συνεχίζουμε για την ΒΕΡΟΙΑ, όπου θα δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μία από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω νέας εθνικής οδού. Στάση για γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο) και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ για καφέ, πριν φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 95€
Μονόκλινο 135€*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50%, έως 30 ημέρες πριν από κάθε αναχώρηση. Μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρχει προσαύξηση 15€.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα σε μπουφέ (στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Pantelidis Ηοtel 4*)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.