Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΥΤΙΚΗ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΒΕΡΟΙΑ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
14 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
09 - 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
23 - 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
28 - 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
06 - 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
22 - 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
12 - 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019 ---  

  --- ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ! ---   

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 
ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4* 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ (Ε.Ο.) και στη συνέχεια γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.). Περνώντας την γέφυρα του ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ φτάνουμε στην πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Στην συνέχεια άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας Pantelidis Hotel 4* στην ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ. . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, για να φτάσουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου θα επισκεφτούμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, βιότοπο σπάνιων πουλιών. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ και στο τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, στάση και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση και, περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής, Ελλάδας - Αλβανίας, θα επισκεφτούμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Επίσκεψη και παραμονή στην πόλη με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή στην ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για επίσκεψη και παραμονή στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ και αμέσως μετά συνεχίζουμε για την ΒΕΡΟΙΑ, όπου θα δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μία από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω νέας εθνικής οδού. Στάση για γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο) και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ για καφέ, πριν φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι. Τιμή συμμετοχής ανά άτομο*

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 150€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Pantelidis Ηοtel 4* στην Πτολεμαΐδα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.