Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα ΚράτησηςΕπικοινωνία

ΔΥΤΙΚΗ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΒΕΡΟΙΑ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

26 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ PANTELIDIS HOTEL 4*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ (Ε.Ο.) και στη συνέχεια γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.). Περνώντας την γέφυρα του ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ φτάνουμε στην πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Στην συνέχεια άφιξη στο Pantelides Hotel στην Πτολεμαΐδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, για να φτάσουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου θα επισκεφτούμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, βιότοπο σπάνιων πουλιών. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ και στο τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, στάση και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση και, περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας - Αλβανίας, θα επισκεφτούμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Επίσκεψη και παραμονή στην πόλη με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή μέσω ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ στην ΠΤΟΛΕΜΑΪδα και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, παραμονή και συνεχίζουμε για την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ, για να δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μία από τις σημαντικότερες διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.  Ο Απόστολος Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». Στις11:30 π.μ. θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω νέας εθνικής οδού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΗΝΑΣ. Στάση για φαγητό στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ για καφέ. Άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 120 €
Μονόκλινο 150 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα σε μπουφέ (στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Pantelidis Ηοtel 4*)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.