Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΥΤΙΚΗ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΒΕΡΟΙΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 10-12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ'ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ, και περνώντας την γέφυρα του ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ φτάνουμε στην πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Επίσκεψη, στάση και αναχώρηση για το Pantelides Hotel στην Πτολεμαΐδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
2 ΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε ΠΙΔΟΔΕΡΙ, ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, φτάνουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ όπου θα επισκεφτούμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικούν σπάνια πουλιά και τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, με το τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ, περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας -  Αλβανίας και θα επισκεφτούμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή μέσω ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
3 ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑΤο πασίγνωστο προσκύνημα βρίσκεται στις πλαγιές του Βέρμιου, κοντά στο χωριό Καστανιά, χτίστηκε το 1951 από τη μεγάλη επιθυμία των Ποντίων να αναβιώσουν την αντίστοιχη μονή που καταστράφηκε στο όρος Μελά του Πόντου. Μετά το προσκύνημα, συνεχίζουμε για ΒΕΡΟΙΑ όπου θα σταματήσουμε να επισκεφθούμε τα βήματα του Αποστόλου Παύλου  και συνεχίζουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό έξω από τον ΚΟΡΙΝΟ(Ε.Ο). Έπειτα με προορισμό μας τη ΑΘΗΝΑ, όπου αναμένεται να φτάσουμε το βράδυ αφού κάνουμε τις απαραίτητες  ενδιάμεσες στάσεις.
 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 150€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο Pantelidis Ηοtel 4* αστέρων
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος