Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΙΑΝΗ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
14 – 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 

ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020
23 - 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
28 - 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
27 - 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
24 - 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020
31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 - 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 000€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4* 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθώντας τη διαδρομή ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΣΕΡΒΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στην ΚΟΖΑΝΗ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του πολιούχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου φιλοξενείται το αξιόλογο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Παραμονή και αναχώρηση για την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ και τακτοποιούμαστε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, Pantelidis Hotel 4* . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, για να φτάσουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου θα επισκεφτούμε, μέσω της νέας πλωτής γέφυρας, το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, μοναδικό βιότοπο για πολλά σπάνια είδη πουλιών. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ και το τελευταίο, ακριτικό, χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, όπου και θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής, Ελλάδας - Αλβανίας για να φτάσουμε στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΙΑΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση μετά το πρωινό και αφήνοντας πίσω μας την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, κατευθυνόμαστε προς την ιστορική έδρα του δήμου ΚΟΖΑΝΗΣ , την ΑΙΑΝΗ, 30 χλμ. από την πόλη της Κοζάνης. Στην αρχαιότητα άνηκε στο βασίλειο της Ελίμειας, το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα ελληνικά βασίλεια (Τυμφαίως, Ορεστίδας, Λυγκηστίδας, Εορδαίας, Πελαγονίας, Δερριόπου) αποτελούσαν την Άνω (Ορεινή) Μακεδονία. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πόλης και της βασιλικής νεκρόπολης, με τους μνημειακούς τάφους (Είσοδος προαιρετική – Έξοδα ατομικά, εισιτήριο: 2€). Συνεχίζουμε στη διαδρομή μας με κατεύθυνση προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί φτάνουμε στη ΛΑΜΙΑ, για μία τελευταία στάση για καφέ και ξεκούραση πριν φτάσουμε στον τελικό προορισμό της ημέρας σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 000€
Μονόκλινο 000€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα ένα εκ των οποίων με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο PANTELIDIS HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.