Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ, ΖΑΝΤΑΡ, ΣΠΛΙΤ, ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ, ΠΟΥΤΒΑ, ΚΟΤΟΡ, ΤΙΡΑΝΑ, ΝΕΟΥΜ    

7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019! ---   

ΜΟΝΟ ΜΕ 330€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ HMΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 3*!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΤΙΡΑΝΑ 
Αναχώρηση 06:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ, 06:20 π.μ. από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση και με επιπλέον ενδιάμεσες στάσεις κατευθυνόμαστε προς τα σύνορα της ΚΑΚΑΒΙΑΣ, στην Αλβανία. Έλεγχοι διαβατηρίων και αγορές αφορολογήτων στα Ελληνικά DUTY FREE SHOPS. Στη συνέχεια, μέσα από μια όμορφη διαδρομή δίπλα σε Αργυρόκαστρο και Τεπελένι, φτάνουμε αργά το απόγευμα στην πρωτεύουσα της γειτονικής μας Αλβανίας, τα Τίρανα. Περιήγηση γύρω από την κεντρική Πλατεία Σκεντέρμπεη, την Οδό Ηρώων, τον Ορθόδοξο Ναό της Ανάστασης, κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ – ΠΟΥΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ - TΡΕΜΠΙΝΙΕ 
Πρωινό και αναχώρηση για το Μαυροβούνιο. Ακολουθώντας μία υπέροχη διαδρομή, όπου από ψηλά βλέπουμε το νησάκι του Αγ. Στεφάνου, φτάνουμε στην ΠΟΥΤΒΑ, παλιά Ελληνική πόλη και σήμερα κοσμοπολίτικο μέρος του Μαυροβουνίου, με ατελείωτη παραλία και τουριστικές εγκαταστάσεις. Μικρή στάση για να επισκεφτούμε την παλιά πόλη. Επόμενη στάση στο μεγαλύτερο "φιόρδ" των Βαλκανίων, το ΚΟΤΟΡ, (δεν είναι φιορδ, αλλά αποκαλείται έτσι, λόγω του φυσικού του κάλους). Η είσοδος μέσα στην παλιά πόλη σε κάνει να νομίζεις ότι κάνεις ταξίδι στο χρόνο και γυρίζεις στον μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για Ντουμπρόβνικ, περνώντας με φέρυ-μποτ τον Κόλπο Κοτόρσκα και μετά από έλεγχο στα σύνορα Μαυροβουνίου – Κροατίας φτάνουμε στο ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την μονοήμερη εκδρομή μας στο ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, με στάση πάνω στο βουνό για να θαυμάσουμε την θέα και να βγάλουμε φωτογραφίες, και μεταφορά στο κέντρο του για ν΄ αρχίσουμε την περιήγησή μας. Θεωρείται μία από τις πιο όμορφες πόλεις - κάστρα στον κόσμο και είναι υπό την προστασία της UNESCO. Κατά την διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε τα φημισμένα τείχη της πόλης, χτισμένα τον 10ο αιώνα, το Μοναστήρι των Φραγκισκανών, το Παλάτι των Ρέκτορς, τον Καθεδρικό Ναό, το παλιό λιμάνι και θα απολαύσουμε την θέα από τα γραφικά νησιά, που βρίσκονται στις ακτές του Ντουμπρόβνικ.Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Μία από τις προτάσεις μας είναι κρουαζιέρα με βάρκα γύρω από τα εξωτερικά τείχη και το νησί Λόκρουμ ή νησί του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΣΠΛΙΤ - ΖΑΝΤΑΡ 
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Σπλίτ, ακολουθώντας την υπέροχη διαδρομή δίπλα στις ακτές της Δαλματίας. Φτάνουμε στο ΣΠΛΙΤ και στην περιήγηση που θα ακολουθήσει θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το περίφημο Παλάτι του αυτοκράτορα Διοκλητιανού, σε σχήμα Ρωμαικού Κάστρου, όπως επίσης και το γραφικό λιμάνι της πόλης. Αναχωρούμε για μια ακόμα υπέροχη παραλιακή πόλη, το Ζαντάρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΝΤΑΡ – ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ – ΝΕΟΥΜ 
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πόλη του Ζαντάρ, όπου στην περιήγησή μας θα δούμε τον οκτάγωνο Ναό του Αγίου Δονάτου, τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Αναστασίας με τα δύο τεράστια κυκλικά βιτρώ, δίπλα στην πλακόστρωτη Πλατεία Ζελένι, την Ρωμαική Αγορά, το Ναυπηγείο (ARSENAL) και φυσικά στην παραλία το μουσικό όργανο, που ενεργοποιείται με το κύμα! Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε ένα από τα θαύματα της φύσης, τις λίμνες Πλίτβιτσε. Οι λίμνες, μέσα σε τρομερή βλάστηση, αποτελούν κληρονομιά για την Ευρώπη και είναι υπό την προστασία της UNESCO. Δέκα έξι λίμνες, κάθε μια σε διαφορετικό επίπεδο, δημιουργούν ένα φανταστικό θέαμα που θα μας συναρπάσει με την ομορφιά του. Κάθε λίμνη, από την πρώτη μέχρι την τελευταία, πριν καταλήξουν στην θάλασσα, δημιουργούν καταρράκτες, ρίχνοντας σταδιακά η πρώτη τα νερά της στην δεύτερη, η δεύτερη στην τρίτη κ.ο.κ. δημιουργώντας ένα μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο. (Εδώ θα χρειαστούμε στρωτά παπούτσια με αντιολισθητικές σόλες, γιατί έχει περπάτημα, ανεβοκατέβασμα δίπλα στις λίμνες και πέρασμα με καραβάκι). Με γεμάτες τις αισθήσεις επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΝΕΟΥΜ, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

*Αν δεν μπορούμε να πάμε Λίμνες Πλίτβιτσε, λόγω καιρού, από το ΖΑΝΤΑΡ πηγαίνουμε ΜΟΣΤΑΡ και μετά για διανυκτέρευση στο ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ. Από ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ συνεχίζουμε για ΤΙΡΑΝΑ. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

*Μετά το πρωινό μας και την τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο, αναχωρούμε για το ΜΟΣΤΑΡ. Ταξιδεύοντας δίπλα στον ποταμό ΝΕΡΕΤΒΑ φτάνουμε στο Μόσταρ, με την ιστορική γέφυρα που είχαν ανατινάξει εξτρεμιστές αντάρτες. Θα περπατήσουμε τη γέφυρα και τα λιθόστρωτα στενάκια Οθωμανικής αρχιτεκτονικής, γεμάτα με μαγαζιά. Χρόνος για καφέ ελληνικό στο μπρίκι! Αναχώρηση για την πιο νότια πόλη της Βοσνίας, το γραφικό Τρέμπινιε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΟΥΜ - ΤΙΡΑΝΑ 
Πρωινό και αναχώρηση για τα Τίρανα. Ακολουθώντας πάντα τις ακτές φτάνουμε αργά το απόγευμα στα Τίρανα. Ελεύθερος χρόνος, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ – ΑΘΗΝΑ 
Πρωινό και αναχώρηση για Ελλάδα, περνώντας από την περιοχή του ΕΛΜΠΑΣΑΝ και του ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ, έξω από την ΚΟΡΥΤΣΑ. Πριν το μεσημέρι φτάνουμε στην ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ. Με τις διαδικασίες των συνόρων και μικρές στάσεις για καφέ και φαγητό, έξω από Καστοριά, Γρεβενά, Καλαμπάκα, Τρίκαλα, αργά το βράδυ και γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις, επιστρέφουμε σε Αθήνα και τον Πειραιά.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο*

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 330€
Μονόκλινο 450€*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% έως 30 ημέρες (ημερολογιακές) πριν την κάθε εκδρομή. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρχει προσαύξηση. 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορά με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν
 • 6 Διανυκτερεύσεις με 6 πρωινά και 6 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ, σε πολυτελή ξενοδοχεία 4* & 3*
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Δημοτικοί φόροι, check point, & ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Εισόδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π.
 • Ποτά στα γεύματα
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π.
 • Ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
 • Απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.