Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, 
ΖΑΝΤΑΡ, ΣΠΛΙΤ, ΠΛΙΒΙΤΣΕ, ΤΙΡΑΝΑ   

7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, 
ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ 23/09, 24/10
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ !!!   

ΜΟΝΟ ΜΕ 330€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ HMΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 3* !!!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΤΙΡΑΝΑ 
Αναχώρηση 06:00 απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και ύστερα με ενδιάμεσες στάσεις, για τα σύνορα της ΚΑΚΑΒΙΑΣ, στην Αλβανία.Έλεγχοι διαβατηρίων και αγορές αφορολογήτων στα Ελληνικά FREE SHOPS. Στη συνέχεια, μέσα από μια όμορφη διαδρομή δίπλα στο Αργυρόκαστρο , Τεπελένι ,φτάνουμε αργά το απόγευμα στην πρωτεύουσα της γειτονικής μας Αλβανίας, τα Τίρανα. Περιήγηση γύρω από την κεντρική Πλατεία Σκεντέρμπεη, την Οδό Ηρώων, τον Ορθόδοξο Ναό της Ανάστασης κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ – ΠΟΥΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-TΡΕΜΠΙΝΙΕ 
Πρωινό και αναχώρηση για το Μαυροβούνιο. Ακολουθώντας μία υπέροχη διαδρομή, όπου από ψηλά βλέπουμε το νησάκι του Αγ. Στεφάνου, φτάνουμε στην ΠΟΥΤΒΑ, παλιά Ελληνική πόλη και σήμερα κοσμοπολίτικο μέρος του Μαυροβουνίου με ατελείωτη παραλία και τουριστικές εγκαταστάσεις. Μικρή στάση για να επισκεφτούμε την παλιά πόλη. Επόμενη στάση στο μεγαλύτερο φιόρδ των Βαλκανίων το ΚΟΤΟΡ [δεν είναι φιορδ αλλά έτσι λέγεται λόγω του φυσικού του κάλους]. Η είσοδος μέσα στην παλιά πόλη σε κάνει να νομίζεις ότι κάνεις ταξίδι στο χρόνο και γυρίζεις στον μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για Ντουμπρόβνικ περνώντας με φέρυ-μπωτ τον Κόλπο Κοτόρσκα και μετά από έλεγχο στα σύνορα Μαυροβουνίου – Κροατίας φτάνουμε στο ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ 
Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την μονοήμερη εκδρομή μας στο ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ  [με στάση πάνω στο βουνό για να θαυμάσουμε την θέα και να βγάλουμε φωτογραφίες] και μεταφορά στο κέντρο της για ν΄ αρχίσουμε την περιήγησή μας. Θεωρείται μία από τις πιο όμορφες πόλη-κάστρο στον κόσμο και είναι υπό την προστασία της UNESCO. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης θα δούμε τα φημισμένα τείχη της του 10ου αιώνα, το Μοναστήρι των Φραγκισκανών, το Παλάτι των Ρέκτορς, τον Καθεδρικό Ναό, το παλιό λιμάνι και θα απολαύσουμε την θέα από τα γραφικά νησιά που βρίσκονται στις ακτές της .Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Μία από τις προτάσεις μας είναι κρουαζιέρα με βάρκα γύρω από τα εξωτερικά τείχη και το νησί Λόκρουμ ή νησί του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ –ΣΠΛΙΤ- ΖΑΝΤΑΡ 
Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για το Σπλίτ. Αναχώρηση για το Σπλιτ πάντα δίπλα στις ακτές της Δαλματίας. Φτάνουμε στο ΣΠΛΙΤ και στην περιήγηση που θα ακολουθήσει θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το περίφημο Παλάτι του αυτοκράτορα Διοκλητιανού σε σχήμα Ρωμαικού Κάστρου, όπως επίσης και το γραφικό λιμάνι της πόλης. Αναχωρούμε για μια υπέροχη παραλιακή πόλη το Ζαντάρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΝΤΑΡ – ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΒΙΤΣΕ – ΝΕΟΥΜ 
Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε την πόλη του Ζαντάρ όπου στην περιήγησή μας θα δούμε τον οκτάγωνο Ναό του Αγίου Δονάτου, τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Αναστασίας με τα δύο τεράστια κυκλικά βιτρώ, δίπλα στην πλακόστρωτη Πλατεία Ζελένι την Ρωμαική Αγορά, το Ναυπηγείο [ARSENAL]και φυσικά στην παραλία το μουσικό όργανο που ενεργοποιείται με το κύμα. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε ένα από τα θαύματα της φύσης, τις λίμνες Πλίβιτσε. Οι λίμνες, μέσα σε τρομερή βλάστηση, αποτελούν κληρονομιά για την Ευρώπη και είναι υπό την προστασία της UNESCO. Δέκα έξη λίμνες, κάθε μια σε διαφορετικό επίπεδο, δημιουργούν ένα φανταστικό θέαμα που θα μας συναρπάσει. Κάθε λίμνη, από την πρώτη μέχρι την τελευταία, πριν καταλήξουν στην θάλασσα, δημιουργούν καταρράκτες, ρίχνοντας σταδιακά η πρώτη τα νερά της στην δεύτερη, η δεύτερη στην τρίτη κοκ δημιουργώντας ένα μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο. [Εδώ θα χρειαστούμε στρωτά παπούτσια γιατί έχει περπάτημα ,ανεβοκατέβασμα δίπλα στις λίμνες και πέρασμα με καραβάκι]. Με πλήρης τις αισθήσεις, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΝΕΟΥΜ ,χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Αν δεν μπορούμε να πάμε Λίμνες Πλίτβιτσε λόγω καιρού,από ΖΑΝΤΑΡ πηγαίνουμε στο ΜΟΣΤΑΡ και μετά για διανυκτέρευση στο ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ. Από ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ μετά ΤΙΡΑΝΑ

Μετά το πρωινό μας και την τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο μας, αναχωρούμε για το το ΜΟΣΤΑΡ. Ταξιδεύοντας δίπλα στον ποταμό ΝΕΡΕΤΒΑ φτάνουμε στο Μόσταρ με την ιστορική γέφυρα που είχαν ανατινάξει εξτρεμιστές αντάρτες. Θα περπατήσουμε τη γέφυρα και τα λιθόστρωτα στενάκια Οθωμανικής αρχιτεκτονικής, τα γεμάτα με μαγαζιά. Χρόνος για καφέ ελληνική σε μπρίκι!!. Αναχώρηση για την ποιο νότια πόλη της Βοσνίας, το γραφικό Τρέμπινιε . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.]

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΟΥΜ - ΤΙΡΑΝΑ 
Πρωινό και αναχώρηση για τα Τίρανα. Ακολουθώντας πάντα τις ακτές, φτάνουμε το απόγευμα αργά στα Τίρανα. Ελεύθερος χρόνος, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ – ΑΘΗΝΑ 
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη μας από την περιοχή του ΕΛΜΠΑΣΑΝ και του ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ , έξω από την ΚΟΡΥΤΣΑ και πριν το μεσημέρι φτάνουμε στην ΚΡΥΣΑΛΟΠΗΓΗ. Με τις διαδικασίες των συνόρων και μικρές στάσεις για καφέ ή φαγητό, έξω από Καστοριά, Γρεβενά, Καλαμπάκα, Τρίκαλα, αργά το βράδυ, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις, επιστρέφουμε στην πόλη μας.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 330€
Μονόκλινο 480€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 6 Διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 4* & 3* σε 6 δείπνα & 6 πρωινά
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικοί φόροι, check point, & ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εισόδους σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ, Ποτά στα φαγητά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.


ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει, χωρίς να παραληφθεί τίποτα, μόνον για την ασφάλεια και το συμφέρον των εκδρομέων και φυσικά μετά από σχετική ενημέρωση.