Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΓΥΡΟΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ 

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, ΜΟΣΤΑΡ, ΣΠΛΙΤ, ΖΑΝΤΑΡ, ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ, ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΪΝΑ  

----ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ LA PLAYA HOLIDAY---- 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕΣΩ ΟΧΡΙΔΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΙΤΑΛΙΑΣ!

9ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 495€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ
Αναχώρηση στις 6.00 π.μ. από Πειραιά και στις 6.20 π.μ. από Σύνταγμα και, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στο συνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Περνάμε τον απαραίτητο έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε μέσω της ΜΠΙΤΟΛΑ, για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (610 ΧΛΜ)

2η HMEΡΑ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΡΟΥ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΟΧΡΙΔΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μουσείο Νερού, την προϊστορική πόλη στο νερό ή όπως είναι γνωστή «Ο κόλπος των οστών». Θα θαυμάσουμε ένα Πλωτό Μουσείο, μοναδικό στο είδος του, στο οποίο στήθηκε ένας προϊστορικός οικισμός σε 8.500 τ.μ., αυθεντικό αντίγραφο των κατοικιών όπως ήταν το 1200 - 700 π.Χ. Συνεχίζουμε για το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου με πανοραμική θέα της λίμνης και των κοντινών Αλβανικών Ακτών, γνωστό και για τα δεκάδες παγώνια που κυκλοφορούν ελεύθερα στους κήπους του. Διαθέτει εκπληκτικές τοιχογραφίες, ενώ από εδώ ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και ο Μεθόδιος για να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη Βίβλο. Αναχωρούμε για την πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ την «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως αποκαλείται, λόγω της μεγάλης θρησκευτικής σημασίας της στην εξάπλωση της Χριστιανοσύνης, με τις 365 εκκλησίες, μία για κάθε ημέρα του χρόνου. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια, θα δούμε τα παλαιά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες του ΑΓ. ΚΛΗΜΗ, της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ και της ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ, το ΚΑΣΤΡΟ ΣΑΜΟΥΗΛ, αλλά και το ΡΩΜΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. Χρόνος για γεύμα και προαιρετική κρουαζιέρα, για όσους το επιθυμούν, στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αγορές στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΦΙΟΡΔ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ) - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ (ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την καρδιά των ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ, μέσω ΑΛΒΑΝΙΑΣ. Αφού περάσουμε τις απαραίτητες διατυπώσεις στα σύνορα των δύο χωρών, κατευθυνόμαστε προς το φιόρδ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ένα από τα ωραιότερα της Ευρώπης. Άφιξη στο ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (407 ΧΛΜ)

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - TΡΕΜΠΙΝΙΕ
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ με προορισμό το «Διαμάντι της Αδριατικής», το ιστορικό ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ. Περιήγηση στην όμορφη πόλη με τα μεσαιωνικά κτίρια προστατευμένα από την UNESCO , όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τον ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ και το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΜΟΣΤΑΡ - ΣΠΛΙΤ – ΖΑΝΤΑΡ ή ΜΠΙΟΓΚΡΑΝΤ 
Αναχώρηση μετά το πρωινό για το γραφικο ΜΟΣΤΑΡ, Το ονομα της πολης οφειλεται στην Παλια Γεφυρα (ΣΤΑΡΙ ΜΟΣΤ) περιηγηση και Χρονος ελευθερος και συνεχιζουμε 
και φθάνουμε στο ΣΠΛΙΤ. Περιήγηση της πόλης, που επιλέχθηκε από τον αυτοκράτορα Διοκλιτιανό για να χτιστεί ΠΑΛΑΤΙ σε σχέδιο ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ. Συνεχίζουμε στη διαδρομή μας κατά μήκος των ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ και φθάνουμε στο ΜΠΙΟΓΚΡΑΝΤ ή στο ΖΑΝΤΑΡ, δύο από τις πιο ωραίες πόλεις των ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (400 ΧΛΜ)

6η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ ή ΖΑΓΚΡΕΜΠ 
Μετά το πρωινό σύντομη περιήγηση της πόλης ΖΑΝΤΑΡ και αναχώρηση για τις λίμνες ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ. Η φύση δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα θαύματα της που αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη. Ένα συγκρότημα από αλλεπάλληλες λίμνες, άλλη ψηλότερα, άλλη χαμηλότερα, που επικοινωνούν με μία σειρά καταρρακτών. Συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, τη ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ την αρχοντική και κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης, την τριπλή γέφυρα, τον καθεδρικό Ναό, την πλατεία Πρέσερν, τη γέφυρα του δράκου, κ.α. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση. (390 ΧΛΜ)

7η ΗΜΕΡΑ: ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΪΝΑ (ΣΛΟΒΕΝΙΑ) - ΒΕΝΕΤΙΑ ή ΠΑΝΤΟΒΑ ή ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την καταπράσινη ΣΛΟΒΕΝΙΑ. Θα διασχίζουμε με το ειδικό τρένο ένα από τα πιο γνωστά σπήλαια της ΕΥΡΩΠΗΣ, το ΠΟΣΤΟΪΝΑ, με τους υπέροχους σταλακτίτες. Οδηγούμαστε στα σύνορα με την γειτονική ΙΤΑΛΙΑ και μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις συνεχίζουμε για ΒΕΝΕΤΙΑ. Σύντομη περιήγηση στην αλλοτινή Γαληνοτάτη για να θαυμάσουμε μερικά από πιο χαρακτηριστικά της αξιοθέατα, το Παλάτσο του Γκάλε, την Πιάτσα Σαν Μάρκο, τη Γέφυρα των Στεναγμών, κ.α. Άφιξη στην ευρύτερη περιοχή ΒΕΝΕΤΟ, ΠΑΝΤΟΒΑ, ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχη. Διανυκτέρευση. (250 ΧΛΜ)

8η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΝΚOΝΑ. Επιβίβαση στο πλοίο. Απολαύστε το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι όλες τις σύγχρονες ανέσεις του πλοίου, τα ευρύχωρα σαλόνια, τις υπηρεσίες ευεξίας και spa. Δοκιμάστε ένα καινούριο κοκτέιλ στο μπαρ ή ένα γευστικό δείπνο στο εστιατόριο και μετατρέψτε το ταξίδι σε μίνι κρουαζιέρα πολυτελείας! Διανυκτέρευση εν πλω. (360 XΛΜ)

9η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Άφιξη στην ΠΑΤΡΑ και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεση στάση καθ΄ οδόν για καφέ και ξεκούραση.


7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ!
 • Γνωρίζουμε ολη την Ευρωπη πάρα πολύ καλά με εμπείρους ξεναγούς (Το πλήρες πρόγραμμα)!
 • Ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν (όχι ενοικιαζόμενα) Volvo Irizar Bb!
 • Tιμές χαμηλές με ποιότητα σε όλη την αγορά στα τουριστικά γραφεία!
 • Ολόκληρη ημέρα στο Ντουμπρόβνικ!
 • Επίσκεψη στην Βενετία!
 • Νέο προγραμμα μάζι και με Οχρίδα!
 • Ξεκούραστη ακτοπλοϊκή επιστροφή μέσω Ιταλίας!

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 495€
Μονόκλινο 645€*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 30 ημέρες (ημερολογιακές) πριν την αναχώρηση κάθε εκδρομής, με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα υπάρχει αύξηση τιμής.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό (2 ΟΧΡΙΔΑ, 2 ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ, 1 ΖΑΝΤΑΡ ή ΜΠΙΟΓΚΡΑΝΤ, 1 ΒΕΝΕΤΙΑ ή ΠΑΝΤΟΒΑ ή ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ στην ευρύτερη περιοχή )
 • Ημιδιατροφή 5 γεύματα  (εκτός πλοίου)
 • Τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες στο πλοίο με ντους και W.C.
 • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Κατ΄άτομο είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Bαπορέτα Βενετίας

Καμπίνες πλοίων - Χρεώσεις middle season

Τιμή ανά άτομο με επιστροφή (Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα) 
 • Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 84€ 
 • Δίκλινη εξωτερική (AS2) 95€ 
 • Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3) 74€ 
 • Τρίκλινη εξωτερική (Α3) 78€ 
 • Τετράκλινη εξωτερική (Α4) 66€ 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές
 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο