Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΠΗΛΙΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ 

2HMEΡH ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
25 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ METROPOL HOTEL 3*, MONO ΜΕ 60€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ!1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση και άφιξη στο ΒΟΛΟ. Παραμονή για γεύμα στα τσιπουράδικα και συνεχίζουμε για ΠΟΡΤΑΡΙΑ και ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ. Παραμονή στο ΠΗΛΙΟ με εκπληκτική θέα στο ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στα ΤΡΙΚΑΛΑ στον ΜΥΛΟ ΞΩΤΙΚΩΝ, μια ευχάριστη και μικρή περιπέτεια για όλους που θα θελήσουν φέτος να συναντήσουν τον ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ και να πάρουν το δωράκι τους από αυτόν. Θα περάσουν μέσα από παραμυθένια σοκάκια, πάνω από το ποτάμι και από γέφυρες μέχρι να βρεθούν σε ένα πραγματικό νησάκι. Τα ξωτικά του εργάστηκαν σκληρά για πολλούς μήνες προκειμένου να του κατασκευάσουν το πιο όμορφο σπιτάκι του κόσμου, παραμονή και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 60€
Μονόκλινο 80€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό (Metropol Hotel 3*)
  • Αρχηγός εκδρομής 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
  • Φ.Π.Α. 
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.