Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 
ΟΧΡΙΔΑΣ

ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ, ΜΠΙΤΟΛΑ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ), ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ

4 HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ
23 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 160€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4* !

 

1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση. Συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό).  Ακολουθώντας τη διαδρομή ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΣΕΡΒΙΑ και ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στον προορισμό μας, την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ και τακτοποιούμαστε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει για τη ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ. Πρώτος μας σταθμός το τελωνείο ΝΙΚΗΣ για να περάσουμε τον απαραίτητο συνοριακό έλεγχο. Χτισμένη στη θέση της αρχαίας Βυζαντινής ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ μας περιμένει η γραφική πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα στενά, πλακόστρωτα δρομάκια και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά, τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας, το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο και τα κάστρα της πόλης. Φτάνοντας στην πάνω πλευρά θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στις όχθες της Λίμνης, όπου υπάρχουν όμορφα εστιατόρια για το γεύμα μας. Κατόπιν ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία μας ψώνια στη τοπική αγορά με τα είδη λαϊκής και κεραμικής τέχνης. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας μέσω συνόρων ΝΙΚΗΣ. Το βράδυ μας περιμένει Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και διασκέδαση!

3η ΗΜΕΡΑ Αναχωρούμε νωρίς μετά το πρωινό μας για μία ακόμα όμορφη εκδρομή. Σήμερα επισκεπτόμαστε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου και θα παραμείνουμε για λίγες ώρες. Συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, για να φτάσουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ. Μέσω της νέας πλωτής γέφυρας θα επισκεφτούμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, όπου κατοικούν σπάνια αποδημητικά και ενδημικά πουλιά. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, με το τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα (προαιρετικό) στις ταβέρνες της περιοχής. Περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής, Ελλάδας -  Αλβανίας, φτάνουμε στην πανέμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή μέσω ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η HMEΡΑ Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, κάνοντας μια πρώτη στάση στη ΚΟΖΑΝΗ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του πολιούχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου φιλοξενείται το αξιόλογο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Από εκεί αναχωρούμε για ΛΑΡΙΣΑ, στάση και παραμονή για γεύμα καθ' οδόν (προαιρετικό) και συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Το βράδυ φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 160€
Μονόκλινο 220€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 3 δείπνα ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στις 24/12 με ζωντανή μουσική στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα PANTELIDIS HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.