Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ), ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ

24 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΜΟΝΟ ΜΕ 180€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό). Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας περιμένει πλούσιο εορταστικό δείπνο και ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής, με το κρασί και τα ποτά για το Χριστουγεννιάτικο dinner gala να σερβίρονται δωρεάν, προσφορά του ξενοδοχείου! Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, για να επισκεφθούμε την Χριστουγεννιάτικη ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ στον Δημοτικό Κήπο, ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη, όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια τους! Παραμονή στο χώρο για 2 ώρες, ελεύθερος χρόνος να θαυμάσουμε τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη που υποδέχεται χαμογελαστός μικρούς και μεγάλους! Γεμάτοι μαγικές εικόνες συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, οπού θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ, στάση και επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για μία περιήγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - τον πολιούχο της πόλης - την ΡΟΤΟΝΤΑ, τον εμβληματικό ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, στάση και παραμονή. Αναχώρηση για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα & καφέ και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 180€
Μονόκλινο 290€


*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 30/11 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα, ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική στις 24 Δεκεμβρίου στο GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*.Το κρασί και τα ποτά για το Χριστουγεννιάτικο dinner gala σερβίρονται δωρεάν, προσφορά του ξενοδοχείου.
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.