Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝA ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ, ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΥΛΟΣ, ΜΕΘΩΝΗ, ΚΟΡΩΝΗ, ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ΣΤΟΥΠΑ, ΑΡΕΟΠΟΛΗ, ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, ΓΥΘΕΙΟ, ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ  

3ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 24-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018  

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΡΕΒΕΓΙΟΝ, 
ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 08.00 π.μ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 08:20 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ Εο στάση, ΛΑΡΙΣΑ ΕΟ Αναχώρηση 08.00 πμ, ημίωρη στάση στoν ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΙΣΑΡΗ – ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα στην περιοχή. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα ελεύθερο . Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν με Ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στην ΜΕΘΩΝΗ στάση. Συνεχίζουμε για την γραφική ΠΥΛΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την ιστορική ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Κατόπιν για ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΙΣΘΜΟ στάση. ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 145€
Μονόκλινο 180€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στις 24/12 PHARAE PALACE HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α
  • Δημοτικός Φόρος