Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ΔΡΑΜΑ, ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ), ΦΙΛΛΙΠΟΙ, ΑΓ. ΛΥΔΙΑ, ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ, ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018  

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΡΕΒΕΓΙΟΝ, 
ΜΟΝΟ ΜΕ 195€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ για καφέ. ΛΑΡΙΣΑ γεύμα στην Εθνική Οδό, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην όμορφη πόλης της ΚΑΒΑΛΑΣ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΙΛΛΙΠΟΥΣ επίσκεψη στο Βαπτιστήριο της ΑΓΙΑΣ ΛΥΔΙΑΣ, εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία χριστιανή. Στη συνέχεια για ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ για επίσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ξενάγηση στον Υδροηλεκτρικό σταθμό και υστέρα παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στην ΚΑΒΑΛΑ και χρόνος Ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλιακή πόλη και το ιστορικό κέντρο της. Το βράδυ θα έχουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με μουσική και διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική (450μ.χ) Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας με την περίφημη θαυματουργή εικόνα της. Στη συνέχεια για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14μ, που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Κατόπιν για ΔΡΑΜΑ για επίσκεψη στην Ονειρούπολη, το χωριό του Αι Βασίλη που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και να γευματίσουμε. Κατόπιν επιστροφή στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το αρχαιολογικό μουσείο της Αμφίπολης (έξοδα ατομικά) και τον Τύμβο της Αμφίπολης (Καστά) μέχρι το σημείο που θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Εν συνέχεια για ΛΑΡΙΣΑ στην ΕΟ γεύμα. ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ στην ΕΟ, ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ

Ξενοδοχείο Δίκλινο 195€
Μονόκλινο 255€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο Galaxy Hotel 4* με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό & 3 δείπνα ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στο Roof Garden στις 24/12 με ζωντανή μουσική (Σερβιριστό μενού 5 πιάτων και 1 μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος