Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΝΑΟΥΣΑ, ΔΑΣΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΒΕΡΓΙΝΑ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
23 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 210€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ AIGES MELATHRON HOTEL 4*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση και από εκεί κατευθυνόμαστε προς τις νότιες πλαγιές του Ολύμπου, όπου θα επισκεφτούμε την ιστορική ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Συνεχίζουμε για το όμορφο ΛΙΤΟΧΩΡΟ όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα. Αναχωρούμε με τελικό προορισμό της ημέρας την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας AIGES MELATHRON HOTEL 4*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΕΔΕΣΣΑ και το πάρκο των ξακουστών ορμητικών καταρρακτών της περιοχής- τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια - που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου, γνωστό και ως «φρύδι της πόλης».  Στάση και παραμονή για καφέ. Στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ, κάνοντας λουτροθεραπεία  μέσα στις μικρές κλειστές  «πισίνες»,  κάτω από τον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και να αισθανθούμε τη θεραπευτική δύναμη της φύσης. Τα νερά, που διατηρούν σταθερά τη θερμοκρασία τους στους 37 οC όλες τις εποχές, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από  το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Μετά το αναζωογονητικό μας μπάνιο θα παραμείνουμε στην περιοχή για γεύμα. Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο. Το βράδυ μας περιμένει εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική για μία πραγματικά αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων! Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση με κατεύθυνση την Ιερά Μονή  ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, επίσκεψη και παραμονή στις εγκαταστάσεις  του Ιερού Προσκυνήματος, που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι  αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής,  τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο, ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Συνεχίζουμε με προορισμό την ΝΑΟΥΣΑ, την όμορφη πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας στους πρόποδες του Βερμίου, που διασχίζεται από τον ποταμό Αραπίτσα και  ξεχωρίζει για το λαογραφικό μουσείο της. Λίγο πιο έξω από την πόλη μας περιμένει και το άλσος ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ένας επίγειος παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων, η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή στη μαγευτική τοποθεσία για το γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ για να δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μια από τις σημαντικότερες διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, επίσκεψη (προαιρετική είσοδος). Κατόπιν αναχωρούμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), παραμονή και γεύμα (προαιρετικό) και, με ενδιάμεση καθ΄οδόν στάση, επιστρέφουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 210€
Μονόκλινο 300€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 3 δείπνα, ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στις 24/12 με μουσική στο ΑΙGES MELATHRON HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.