Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ

3HMEΡH ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

24 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ  ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4*


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση. Συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα. Μέσω της διαδρομής ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στον  προορισμό μας, την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ μας περιμένει πλούσιο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν συνοδεία ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την ΦΛΩΡΙΝΑ, όπου θα κάνουμε ολιγόωρη στάση. Συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ και φτάνουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου θα επισκεφτούμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, όπου κατοικούν σπάνια είδη ενδημικών και αποδημητικών πουλιών. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, με το τελευταίο ακριτικό χωριό τους ΨΑΡΑΔΕΣ, για γεύμα (προαιρετικό). Περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας - Αλβανίας φτάνουμε για παραμονή και επίσκεψη στην γραφική ΚΑΣΤΟΡΙΑ, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για επίσκεψη και παραμονή στους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ της ΕΔΕΣΣΑΣ και αμέσως μετά συνεχίζουμε για την ΒΕΡΟΙΑ, όπου θα δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μία από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω νέας εθνικής οδού. Στάση για γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο) και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ για καφέ, πριν φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ. 


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 120€
Μονόκλινο  150€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στις 24/12 με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχειακό συγκρότημα PANTELIDIS HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.