Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!

ΑΡΤΑ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
24 - 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 135€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*!

1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση το πρωί, ενδιάμεση στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ περνάμε στη Στερεά Ελλάδα. Στάση στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και γεύμα στην περιοχή. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΆΡΤΑΣ, ενώ αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας περιμένει πλούσιο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, συνοδεία μουσικής και πολλή διασκέδαση!Διανυκτέρευση. 

2η ΗΜΕΡΑ Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου, που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη. Ακολουθεί μία πανέμορφη διαδρομή μέσα από τα γραφικά χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ, ΕΛΑΤΟ και ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της ΠΛΑΚΑΣ, πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που είναι ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο πέτρινο γεφύρι στα Βαλκάνια. Από εκεί θα καταλήξουμε στα δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, ΑΓΝΑΝΤΑ και ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο του τοπίου. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια (γεύμα προαιρετικά) και κλείνει η περιήγησή μας στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ με επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, το ιδιαίτερο παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο πάνω σε νησίδα. Αναχώρηση για το ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού ΑΡΑΧΘΟΥ, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Στο γραφικό ψαροχώρι το ΜΕΝΙΔΙ, θα γευματίσουμε. Η επιστροφή μας προς ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ συνεχίζεται, με στάσεις για ξεκούραση, μέσω της εθνικής οδού ΠΑΤΡΑΣ – ΑΘΗΝΩΝ. Άφιξη το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 135€ 
Μονόκλινο 175€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* & 2 δείπνα ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική 24/12  
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
  • Οι διανυκτερεύσεις μπορεί να γίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας.