Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ
ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ

2HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ
25 - 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 60€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ METROPOL HOTEL 3*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 08.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 08:20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση. Συνεχίζουμε για ΣΤΥΛΙΔΑ, ΒΟΛΟ και ΠΟΡΤΑΡΙΑ, με τα περίφημα αρχοντικά, για να φτάσουμε στη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το "μπαλκόνι του Πηλίου" - όπως αποκαλείται από πολλούς - με την εκπληκτική θέα. Γεύμα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ στα τσιπουράδικα, με θεα τον Παγασητικό κόλπο. Προχωρούμε για ΛΑΡΙΣΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΥΛΗ και αρχίζουμε ν' ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ. Περνώντας την ΕΛΑΤΗ και τα περτουλιώτικα λιβάδια θα ξεπροβάλει το ΠΕΡΤΟΥΛΙ, με το χιονοδρομικό κεντρο, στάση και παραμονή. Στην συνέχεια φτάνουμε στην ΕΛΑΤΗ που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του ΚΟΖΙΑΚΑ, περικυκλωμένη από πυκνά ελατοδάση, πετρόχτιστα σπίτια και μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης, τα οποία συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα, παραμονή για γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 60€
Μονόκλινο 80€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο Metropol Hotel 3* 
  • Αρχηγός εκδρομής 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
  • Φ.Π.Α 
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.