Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΑΡΝΑΙΑ, ΧΑΝΙΩΤΗ, 
ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ, ΣΟΥΡΩΤΗ 

4HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
13 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 

ΜΟΝΟ ΜΕ 195€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ 
CAPSIS HOTEL THESSALONIKI 4* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε με προορισμό τη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο), όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα. Πορεία για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο μας Kapsis Hotel Thessaloniki 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία με την της πανέμορφη συμπρωτεύουσα και τους χαλαρούς ρυθμούς της. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΝΑΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΙΕΡΙΣΣΟ και ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ, με τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό), ένω όσοι το επιθυμούν μπορούν να επιβιβαστούν σε καραβάκι για κρουαζιέρα γύρω από τις ακτες του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. Επόμενος προορισμός μας η αρχοντική ΑΡΝΑΙΑ, όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στην κουκλίστικη πλατεία του χωριού ή να «χαθούμε» στα γραφικά πλακόστρωτα στενά με τα υπέροχα αρχοντικά, μακεδονικής αρχιτεκτονικής. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΟΥΡΩΤΗ - ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ – ΧΑΝΙΩΤΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΣΟΥΡΩΤΗ, όπου εκτός από τη διάσημη πηγή μεταλλικού, ανθρακούχου νερού, βρίσκεται και η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Στη Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, αλλά και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ, ο οποίος κοιμήθηκε εν Κυρίω στις 12/7/1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από τον Ναό του Αγίου Αρσενίου. Από εκεί προχωράμε για τη χερσονήσο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, τη δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, έναν παραδεισένιο κόσμο, με ατέλειωτες αμμουδιές και πευκόφυτες εκτάσεις που φτάνουν ως την γαλαζοπράσινη θάλασσα. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Συνεχίζοντας τον γύρο θα φτάσουμε στη ΧΑΝΙΩΤΗ, το γραφικό, παραθαλάσσιο, τουριστικό θέρετρο, με τους μεγάλους πεζόδρομους και τα πράσινα πάρκα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, του πολιούχου της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους, που θα κάνουμε την βόλτα μας και θα πιούμε τον καφέ μας, λίγο πριν αναχωρήσουμε από την «νύμφη του Θερμαϊκού». Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με πρώτη στάση στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στις βάσεις μας σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 195€
Μονόκλινο 285€

 

*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 30 ημέρες (ημερολογιακές) από την εκδρομή, με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής. 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 3 δείπνα στο CAPSIS HOTEL THESSALONIKI 4*, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.