Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
25 – 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 
30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 
21 – 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 130€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣTO ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ 
AIGES MELATHRON HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY! 


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ
Αναχώρηση στις 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και στις 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Από εκεί συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), όπου θα σταματήσουμε και θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Προχωράμε για το ιστορικό μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής, τα ερείπια της οποίας διασώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο, ιδίως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Τελικός προορισμός της ημέρας η πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ και το πολυτελές ξενοδοχείο μας AIGES MELATHRON HOTEL. Τακτοποίηση στο δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ KATAΡΡΑΚΤΕΣ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μία επίσκεψη στην ξεχωριστή ΝΑΟΥΣΑ, στους πρόποδες του Βερμίου, που διασχίζεται από τον ποταμό Αραπίτσα. Παραμονή στην όμορφη πόλη με το καταπράσινο δημοτικό πάρκο και το σημαντικό ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο της και συνεχίζουμε για το άλσος του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, έναν επίγειο παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Επόμενος προορισμός μας τα φημισμένα το Λουτράκι Αριδαίας και τα φημισμένα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37οC αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Σε αυτό το μαγευτικό τοπίο ο επισκέπτης αισθάνεται τα ευεργετήματα της φύσης σε ψυχή και σώμα και εμείς θα έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας για να απολαύσουμε ένα θεραπευτικό λουτρό στις μικρές κλειστές πισίνες, τον καταρράκτη ή τη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από όλες τους τις ιαματικές ιδιότητες των νερών. Το απόγευμα μας βρίσκει στην ΕΔΕΣΣΑΣ, όπου θα επισκεφτούμε το πάρκο των ορμητικών καταρρακτών - τους μεγαλύτερους των Βαλκανίων - που τροφοδοτούνται από τα νερά του Άγρα και βρίσκονται στην άκρη βράχου, σε ένα μοναδικό γεώπαρκο, σμιλεμένο από το νερό, γνωστό και ως "φρύδι της πόλης". Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ για να δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μια από τις σημαντικότερες διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, επίσκεψη (προαιρετική είσοδος). Κατόπιν αναχωρούμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), παραμονή και γεύμα (προαιρετικό) και, με ενδιάμεση καθ΄ οδόν στάση, επιστρέφουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 130€
Μονόκλινο 170€

 

*Τιμή early booking για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την εκδρομή, με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμήςΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο πολυτελές Aiges Melatrhon Hotel 4* στην πόλη της Βέροιας, με αμερικανικού τύπου πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.