Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ 
ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ, ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΜΑΥΡΟΒΟ, ΜΠΙΤΟΛΑ, 
ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΤΣΑ, ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

 --- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ---   

 ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 185€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BELVEDERE HOTEL 4* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY! 


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ
Αναχώρηση  στις 6.00 π.μ. από Πειραιά και στις 6.20 π.μ. από Σύνταγμα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Περνάμε τον απαραίτητο συνοριακό έλεγχο και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΡΟΥ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΟΧΡΙΔΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μουσείο Νερού, την προϊστορική πόλη στο νερό ή όπως είναι γνωστή «Ο κόλπος των οστών». Θα θαυμάσουμε ένα Πλωτό Μουσείο, μοναδικό στο είδος του, στο οποίο στήθηκε ένας προϊστορικός οικισμός σε 8.500 τ.μ., αυθεντικό αντίγραφο των κατοικιών όπως ήταν το 1200 - 700 π.Χ. Συνεχίζουμε για το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου με πανοραμική θέα της λίμνης και των κοντινών Αλβανικών Ακτών, γνωστό και για τα δεκάδες παγώνια που κυκλοφορούν ελεύθερα στους κήπους του. Διαθέτει εκπληκτικές τοιχογραφίες ενώ από εδώ ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και ο Μεθόδιος για να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη Βίβλο. Αναχωρούμε για την πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ την «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως χαρακτηρίζεται λόγω της μεγάλης θρησκευτικής σημασίας της στην εξάπλωση της Χριστιανοσύνης, με τις 365 εκκλησίες, μία για κάθε ημέρα του χρόνου. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της θα δούμε τα παλαιά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες του ΑΓ. ΚΛΗΜΗ, της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ και της ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ, το ΚΑΣΤΡΟ ΣΑΜΟΥΗΛ, αλλά και το ΡΩΜΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. Χρόνος για γεύμα και προαιρετική κρουαζιέρα, για όσους το επιθυμούν, στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αγορές στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΤΣΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αναχώρηση μετά το πρωινό για μια διαδρομή κατά μήκος του ποταμού Ντριμ, μέσα από το φαράγγι της Ράντιτσα (38χλμ.), το μεγαλύτερο βατό φαράγγι της Ευρώπης. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας, φθάνουμε στο ιστορικό Μοναστήρι ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΙΓΚΟΡΣΚΙ, το οποίο βρίσκεται κολλημένο σε απότομο βράχο. Ανακαινίστηκε τον 19ο αιώνα και αποτελεί ένα εντυπωσιακό συγκρότημα με χαρακτηριστικό τις ξύλινες κατασκευές του. Θα καταλήξουμε στην λίμνη του Μαύροβο (Μαύρος Αγρός), ένα χωριό και τουριστικό θέρετρο στην ορεινή περιοχή των Βορειοδυτικών Σκοπίων. Είναι τουριστικός προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου εξαιτίας του χιονοδρομικού κέντρου Ζάρε Λαζαρέφσκι, του εθνικού πάρκου και της τεχνητής λίμνης. Μια περιοχή με πολλές φυσικές ομορφιές, υπέροχη θέα, μια διάφανη πεντακάθαρη λίμνη αλλά και ορεινούς λόφους, από όπου κανείς μπορεί να δει το πανόραμα του όρους Μπίστρα. Η εκκλησία του Αγίου Νικόλαου, η οποία χτίστηκε το 1850, βυθίστηκε κάτω από τα νερά της τεχνητής λίμνης λόγω της κατασκευής του τεχνικού φράγματος το 1953, όμως εξαιτίας της ξηρασίας κατά τον 21ο αιώνα έχει κατά μεγάλο μέρος επανεμφανιστεί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας και το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μία βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA) – ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, για τη Μπίτολα, την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ (το Ρωμαϊκό Βουτύλιο, Ελληνικό Μοναστήρι), όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε την πόλη. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και θα συνεχίζουμε με κατεύθυνση τα σύνορα, όπου θα περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν για καφέ και γεύμα.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο* 

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 185€
Μονόκλινο 245€


*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% έως 30 ημέρες (ημερολογιακές) πριν την κάθε εκδρομή. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρχει προσαύξηση. 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BELVEDERE 4*
 • Πλήρης διατροφή, 3 πρωινά σε μπουφέ, 3 δείπνα, 2 γεύματα 
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Τοπικός Ξεναγός
 • Aρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
 • Φ.Π.Α.
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα
 • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές
 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο