Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ, ΒΙΕΝΝΗ, ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ ΣΕΡΒΙΑΣ

SPECIAL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ANAXΩΡΗΣΕΙΣ
05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 370 ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ/ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ 
Αναχώρηση 06:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:20 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και της ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
2η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 
Πρωινό και αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας με μικρή στάση στην πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, μας οδηγεί νωρίς το βράδυ στο "ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ", την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) 
Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η γνωριμία μας με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα Ούγγρων ηρώων για να συνεχίσουμε την περιήγησή μας στη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ, όπου θα συναντήσούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο και θα διασχίσουμε στη συνέχεια μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, για να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ και να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες, και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε στα φημισμένα καφέ GERΒAEUD & NEW YORK. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα, με τα φημισμένα τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.
 
4η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ
Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και έπειτα αναχώρηση για τα ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ. και το Szentendre (Άγιος Ανδρέας), ένα παραδοσιακό χωριό της Ουγγαρίας. Θα επισκεφτούμε το μουσείο κεραμικής τέχνης της γλύπτριας Μαργκίτ Κόβατς, και την ορθόδοξη εκκλησία του 1752. Περιπλανηθείτε στο χωριό των Καλλιτεχνών και των Καλών Τεχνών, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται ο Άγιος Ανδρέας, όπου μπορείτε να αγοράσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Συνεχίζουμε για το Visegrad, το επόμενο χωριό πάνω στο Δούναβη. Θα θαυμάσουμε και θα περιηγηθούμε στα δύο τεράστια κάστρα, χτισμένα από τον Βασιλιά Μπέλα Δ’ για την προστασία της περιοχής από τους Μογγόλους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι, χτισμένο από τον Βασιλιά Λουδοβίκο Α’. Τέλος, θα σταματήσουμε στο χωριό Esztergom, όπου θα δούμε τα πολυάριθμα αξιοθέατα, ανάμεσα στα οποία είναι: η Βασιλική, το Κάστρο και ο Καθεδρικός Ναός του Ezstergom, και η υπέροχη θέα του Δούναβη από το κάστρο, ιδανική για φωτογραφίες. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο και διανυκτέρευση.  
 
5η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ 
Πρωινό και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς, σε μόλις μια ώρα θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING AVENUE), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ ,με το ομώνυμο άγαλμα και ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ για εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και επιστροφή νωρίς το βράδυ στην ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ για δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ 
Μέτα το πρωινό μας αναχώρηση για το πανέμορφο ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ. Το Νόβι Σαντ είναι η 2η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας και παρουσιάζει μεγάλο πολιτιστικό, ιστορικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Βρίσκεται στη βόρεια Σερβία, περίπου 90 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι, στην πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και το αποκαλούν "Αθήνα της Σερβίας". Στο κέντρο της πόλης δεσπόζουν η μεγάλη πλατεία Ελευθερίας, ο επιβλητικός καθεδρικός ναός (αφιερωμένο στην Παναγία) και το παλιό δημαρχείο του Νόβι Σαντ. Από την αρχή καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε μία πόλη που καταφέρνει να ενσωματώνει βαλκανικά και κεντροευρωπαϊκά στοιχεία. Το τμήμα της παλιάς πόλης έχει διατηρήσει τα βασικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να θαυμάσει κτίρια με έντονα στοιχεία μπαρόκ αρχιτεκτονικής. Στον πεζόδρομο Zmaj Jovina, θα βρείτε πολλά καφέ, ενώ εκεί σίγουρα θα ακούσετε και κάποιες ελληνικές φωνές! Τα εμπορικά καταστήματα, ενισχύουν την ευρωπαϊκή εικόνα, ενώ οι πλανόδιοι πωλητές, δίνουν άλλο χρώμα στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.


3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ
 • Η Εκδρομή στην Βουδαπέστη είναι 7ήμερη για να είναι πιο ξεκούραστο το πρόγραμμα!
 • Ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν (όχι ενοικιαζόμενα) Volvo Irizar Bb
 • Tιμές χαμηλές με ποιότητα σε όλη την αγορά στα τουριστικά γραφεία
         
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 370€
Μονόκλινο 490€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
 • Ημιδιατροφή (6 πρωινά/1 γεύμα & 5 δείπνα)
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Aρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Φ.Π.Α.
 • Check point στις πόλεις
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
 • Είναι πιθανόν οι διανυκτερεύσεις του ΝΙΣ να γίνουν και στο ΠΑΡΑΣΙΝ ή ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ, ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ.