Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΒΑΛΣ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ!

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΒΙΕΝΝΗ, ΝΙΣ, 
ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ ΣΕΡΒΙΑΣ  

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
12 - 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

--- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019 ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ ---

ΑΠΟ 290€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
 ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ/ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ 
Αναχώρηση 05:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 05:45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ. Πρώτη μας στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο) για καφέ και ξεκούραση και ακολούθως στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) για μεσημεριανό γεύμα.  Από εκεί φτάνουμε στον συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΣΕΡΒΙΑ και τον τελικό προορισμό της ημέρας, την περιοχή της ΝΙΣ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 900)
 
2η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 
Πρωινό και αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας, με μικρή στάση στην πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, μας οδηγεί νωρίς το βράδυ στο "ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ", την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 640)

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) 
Μετά το πρωινό ξεκινάει η γνωριμία μας με το "Μαργαριτάρι του Δούναβη". Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, με τα υπέροχα αγάλματα Ούγγρων ηρώων, για να συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ, όπου θα συναντήσούμε την Όπερα και το Κοινοβούλιο. Θα διασχίσουμε μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, για να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ και να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη, με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες, το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, το λόφο του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε στα φημισμένα καφέ GERΒAEUD & NEW YORK. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα, με τα φημισμένα τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.
 
4η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς, σε μόλις μια ώρα, θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING AVENUE), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, για εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και επιστροφή νωρίς το βράδυ στην ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ για δείπνο και διανυκτέρευση. (480 ΧΛΜ) 

5η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ 
Μέτα το πρωινό αναχώρηση για το πανέμορφο ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ, τη 2η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, που παρουσιάζει μεγάλο πολιτιστικό, ιστορικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Το Νόβι Σαντ βρίσκεται στη βόρεια Σερβία, περίπου 90 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι, στην πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και το αποκαλούν "Αθήνα της Σερβίας". Στο κέντρο της πόλης δεσπόζουν η μεγάλη πλατεία Ελευθερίας, ο επιβλητικός καθεδρικός ναός (αφιερωμένος στην Παναγία) και το παλιό δημαρχείοτου Νόβι Σαντ. Από την αρχή καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε μία πόλη που καταφέρνει να συνδυάζει βαλκανικά και κεντροευρωπαϊκά στοιχεία. Το τμήμα της παλιάς πόλης έχει διατηρήσει τα βασικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να θαυμάσει κτίρια με έντονα στοιχεία μπαρόκ αρχιτεκτονικής. Στον πεζόδρομο Zmaj Jovina, θα βρείτε πολλά καφέ, ενώ εκεί σίγουρα θα ακούσετε και κάποιες ελληνικές φωνές! Τα εμπορικά καταστήματα, ενισχύουν την ευρωπαϊκή εικόνα, ενώ οι πλανόδιοι πωλητές, δίνουν άλλο χρώμα στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 640)

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ. (ΧΛΜ 900)Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 290€
Μονόκλινο 390€*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% έως 30 ημέρες (ημερολογιακές) πριν την κάθε εκδρομή. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρχει προσαύξηση. 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
 • Ημιδιατροφή (5 πρωινά/1 γεύμα & 4 δείπνα)
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Aρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
 • Φ.Π.Α.
 • Check point στις πόλεις
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα
 • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
 • Είναι πιθανόν οι διανυκτερεύσεις του ΝΙΣ να γίνουν και στο ΠΑΡΑΣΙΝ ή ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ, ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ.
 • Απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου.