Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΒΙΕΝΝΗ, ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ ΣΕΡΒΙΑΣ  

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ANAXΩΡΗΣΕΙΣ 
25/10, 22/12

ΜΟΝΟ ΜΕ 290€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* !!!


HMEΡΑ ΑΘΗΝΑ/ΝΙΣ-ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Αναχώρηση 05:30 π.μ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 05:45 από ΑΘΗΝΑ στάση στην περιοχή της Λαμίας και της ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
2 ΗΜΕΡΑ ΝΙΣ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Πρωινό και αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας με μικρή στάση στην πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, μας οδηγεί νωρίς το βράδυ στο "ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ", την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.
 
3 ΗΜΕΡΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η γνωριμία μας με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα Ούγγρων ηρώων για να συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ όπου θα συναντήσούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο και θα διασχίσουμε στη συνέχεια μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων για να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ και να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε στα φημισμένα καφέ GERΒAEUD & NEW YORK. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τα φημισμένα τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.
 
4 ΗΜΕΡΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς, σε μόλις μια ώρα θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και επιστροφή νωρίς το βράδυ στην ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ για δείπνο και διανυκτέρευση.

5 ΗΜΕΡΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ-ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ Μέτα το πρωινό μας αναχώρηση για το πανέμορφο ΝΟΒΙΣΑΝΤ. Το Νόβισαντ είναι η 2η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Μία πόλη που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον πολιτιστικό, ιστορικό και αρχιτεκτονικό. Το Νόβι Σαντ βρίσκεται στη βόρεια Σερβία, περίπου 90 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι, στην πεδιάδα της Βοιβοντίνα. Την αποκαλούν ως την "Αθήνα της Σερβίας" .Στο κέντρο της πόλης, με τη μεγάλη πλατεία Ελευθερίας, τον επιβλητικό καθεδρικό ναό που είναι αφιερωμένος στην Παναγία, το παλιό δημαρχείο. Από την αρχή καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε μία πόλη που καταφέρνει να ενσωματώνει βαλκανικά και κεντροευρωπαϊκά στοιχεία. Το τμήμα της παλιάς πόλης έχει διατηρήσει τα βασικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να θαυμάσει κτίρια με έντονα στοιχεία μπαρόκ αρχιτεκτονικής. Στον πεζόδρομο Zmaj Jovina, θα βρείτε πολλά καφέ, ενώ εκεί σίγουρα θα ακούσετε και κάποιες ελληνικές φωνές. Εμείς ακούσαμε. Τα εμπορικά καταστήματα, ενισχύουν την ευρωπαϊκή εικόνα, ενώ οι πλανόδιοι πωλητές, δίνουν άλλο χρώμα στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης.
Το απόγευμα αναχώρηση για ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6 ΗΜΕΡΑ ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ/ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.


Υ.Γ. Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις του ΝΙΣ να γίνουν και στο ΠΑΡΑΣΙΝ ή ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ, ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 290€
Μονόκλινο 390€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
 • Ημιδιατροφή (5 πρωινά/1 γεύμα & 4 δείπνα)
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Aρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
 • Φ.Π.Α.
 • Check point στις πόλεις
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα
 • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του