Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ 

ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ! 

ΒΟΛΟΣ, ΠΗΛΙΟ, ΣΚΙΑΘΟΣ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, ΜΗΛΙΝΑ, ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
14 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
18 - 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

  --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019 ---  

  --- ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ! ---   

ΜΟΝΟ ΜΕ 130€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ PARK HOTEL 4* ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ – ΒΟΛΟΣ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΣΤΥΛΙΔΑ για να φτάσουμε στην παραλία ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ. Στον πανέμορφο γραφικό κολπίσκο με την αμμουδερή παραλία θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί φτάνουμε στο ΒΟΛΟ και κατευθυνόμαστε κατευθείαν προς το βουνό των Κενταύρων, το ονειρικό ΠΗΛΙΟ. Περνάμε την γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, με τα αναρίθμητα πετρόχτιστα αρχοντικά και φτάνουμε στο «μπαλκόνι του Πηλίου», την σαγηνευτική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές του βουνού και με εκπληκτική θεά στον Παγασητικό κόλπο και την πόλη του Βόλου. Ελεύθερος χρόνος για μία βόλτα στην πλατεία του οικισμού που έχει μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο και τα στενά με τα μαγαζάκια που μπορούμε να αγοράσουμε τα ξακουστά γλυκά του κουταλιού του Πηλίου. Επιστροφή στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας PARK HOTEL 4*. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΙΟ/ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ - ΒΟΛΟΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ, το γραφικό λιμανάκι στον Αλμυρό, όπου θα επιβιαστούμε στο βενζινόπλοιο για την ημερήσια κρουαζιέρα μας στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Πρώτο μας σταθμός οι ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, η πιο φημισμένη παραλία του νησιού, με λεπτή, χρυσή άμμο και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, που εκτείνονται κατά μήκος πυκνού, πευκόφυτου δάσους. Στην μαγευτική παραλία, που έχει κάνει διάσημο το νησί σε όλο τον κόσμο, θα παραμείνουμε για το μπάνιο μας και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη ΧΩΡΑ, με ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό και βόλτα στα στενά δρομάκια και το λιμάνι. Επιστροφή το απόγευμα στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ και από εκεί μεταφερόμαστε πίσω στο ΒΟΛΟ και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η HMEΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ – ΜΗΛΙΝΑ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την νοτιοανατολική πλευρά του Πηλίου. Θα περάσουμε από ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, για να φτάσουμε στην ΜΗΛΙΝΑ. Τα γαλαζοπράσινα νερά, οι γραφικοί κολπίσκοι και το πράσινο των απέραντων ελαιώνων της περιοχής, αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, για το χωριό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Βόλο και τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε αγαπημένο τουριστικό θέρετρο. Μεταφερόμαστε στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, όπου θα παραμείνουμε για το μπάνιο μας στην πανέμορφη, πλατανοσκέπαστη παραλία με την χοντρή άμμο, και το μεσημεριανό μας γεύμα ή καφέ (προαιρετικό) στα μαγαζιά που απλώνονται κατά μήκος της ειδυλλιακής αυτής ακτής με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω ΒΟΛΟΥ και από εκεί, με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε στον τελικό προορισμό της ημέρας σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή συμμετοχής ανά άτoμο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 130€
Μονόκλινο 170€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο PARK HOTEL 4* μέσα στον ΒΟΛΟ
  • Τα εισιτήρια για το καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα στην ΣΚΙΑΘΟ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δημοτικός Φορος
  • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.