Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

 ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ 
ΚΑΙ 
ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 

ΒΟΛΟΣ, ΠΗΛΙΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 

2ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
01 ΜΑΡΤΙΟΥ - 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 60€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΜETROPOL HOTEL 3* ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!


1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ με προορισμό τη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για ΒΟΛΟ, ανεβαίνοντας το βουνό του Πηλίου. Περνώντας από την όμορφη ΠΟΡΤΑΡΙΑ θα φτάσουμε στην γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το "μπαλκόνι του Πηλίου". Στάση και παραμονή για καφέ και βόλτα στην όμορφη πλατεία του χωριού με την υπέροχη θέα στον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Επιστροφή στο ΒΟΛΟ, ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ξακουστά τσιπουράδικα του λιμανιού και βόλτα στην παραλιακή λεωφόρο. Αναχώρηση το απόγευμα για την ΛΑΡΙΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε τις ομορφιές της σύγχρονης πρωτεύουσας της Θεσσαλίας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ΤΥΡΝΑΒΟ που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λάρισα και είναι χτισμένος δίπλα στον Τιταρήσιο ποταμό. Το καρναβάλι του Τυρνάβου αποτελεί ένα έθιμο με ιστορία τουλάχιστον 100 ετών και εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το… διαβόητο «Μπουρανί», που έχει κάνει γνωστή την μικρή κωμόπολη της Λάρισας σε όλη τη χώρα! Το έθιμο έχει ρίζες στις αρχαίες Διονυσιακές τελετές με τους σάτυρους και το τσίπουρο ρέει άφθονο λόγω της ημέρας! Το ξακουστό καρναβάλι του Τυρνάβου θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο καρναβάλι της κεντρικής Ελλάδας, προσελκύοντας κάθε χρόνο κόσμο από όλη τη χώρα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής το μεσημέρι και, με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν, φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 60 €
Μονόκλινο 80 €ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 1 Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο Μetropol Hotel 3* στο κέντρο της Λάρισας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διανυκτέρευσης

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.