Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ 
ΚΑΙ 
ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΞΑΚΟΥΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!

ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΒΟΛΟΣ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 02 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΜΟΝΟ ΜΕ 130€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΙGES MELATHRON HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ 
ΕΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα. Μετακινούμαστε με προορισμό την ιστορική ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος, που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής, τα ερείπια της οποίας διασώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Αναχωρούμε για την πανέμορφη πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΓΙΝΑ - ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση με προορισμό τη ΒΕΡΟΙΑ και τον Αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, στάση και επίσκεψη στο Μουσείο (είσοδος προαιρετική - έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για την γιορτινή και αποκριάτικη ΝΑΟΥΣΑ, όπου θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού καρναβαλιού στο κέντρο της γεμάτης με κόσμο πόλης, που γιορτάζει με κέφι και μουσικές εκδηλώσεις. Θα παρακολουθήσουμε το περίφημο δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες», με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις κουδούνες να γεμίζουν τους δρόμους της πόλης, τον Ναουσαίικο παραδοσιακό γάμο, αλλά και την μεγάλη παρέλαση των μεταμφιεσμένων, παραμονή και για το μεσημεριανό γεύμα (ελεύθερη επιλογή). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μας περιμένει εορταστικό δείπνο σε αποκριάτικο μπουφέ, με μουσική, χορό και πολλή διασκέδαση από D.J.! Διανυκτέρευση. 

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΙΑ – ΒΟΛΟΣ – ΑΘΗΝΑ 
Αναχώρηση μετά το πρωινό με κατεύθυνση το Βόλο και τα ξακουστά τσιπουράδικα του λιμανιού, που αποτελούν την ιδανική επιλογή για το παραδοσιακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας με τους νηστίσιμους μεζέδες και τα φρέσκα θαλασσινά της Σαρακοστής. Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθ΄ οδόν για καφέ και ξεκούραση. 


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 130€ 
Μονόκλινο 170€ 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο, το ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό δείπνο με μουσικό πρόγραμμα από D.J. 
  • Αρχηγός εκδρομής 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
  • Φ.Π.Α. 
  • Φόρος διανυκτέρευσης 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.