Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΒΕΝΕΤΙΑ, ΒΕΡΟΝΑ, ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ, SIRMIONΕ, ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ   

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ANAXΩΡΗΣΕΙΣ 05/10, 25/10, 22/12  

ΜΟΝΟ ΜΕ 395€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ HMΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*  

ME ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!!!


1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση για ΠATΡΑ. Επιβίβαση στο πλοίο όπου οι Πολυτελείς χώροι των εστιατορίων, μπαρ, καζίνο, κλαμπ και Duty Free καταστημάτων μετατρέπουν το ταξίδι μας προς το λιμάνι της Ιταλίας σε μία απολαυστική μίνι κρουαζιέρα. Διανυκτέρευση.
ΧΛΜ 220

2 ΗΜΕΡΑ ΑΝΚΟΝΑ-ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ Άφιξη στην ΑΝΚΟΝΑ και αναχώρηση για την γραφική πόλη, ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
ΧΛΜ 360

3 ΗΜΕΡΑ ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ (ξενάγηση πόλης – Πρωινό και η σημερινή ημέρα θα μας αφήσει τις ωραιότερες εντυπώσεις. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη των Δόγηδων, Άφιξη στην ΒΕΝΕΤΙΑ και ξενάγηση της πόλης .Θα δούμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ, την εκκλησία του ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ, τη ΓΕΦΥΡΑ των ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, τον ΠΥΡΓΟ του ΡΟΛΟΓΙΟΥ, στη συνέχεια επίσκεψη στο εργαστήριο κατασκευή των περίφημων ΜΟΥΡΑΝΟ. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Αργά επιστροφή στο ξενοδοχείο στην ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ. Διανυκτέρευση.
ΧΛΜ 90

4 ΗΜΕΡΑ ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ-ΣΙΡΜΙΟΝΕ-ΒΕΡΟΝΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την γραφική ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ, Εν συνεχεία αναχώρηση για την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, την ΒΕΡΟΝΑ, Θα επισκεφτούμε το ιστορικό κέντρο, την ΑΡΕΝΑ το ΜΠΑΛΚΟΝΙ της ΙΟΥΛΙΕΤΑΣ. Επιστροφή στην ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ. Διανυκτέρευση.
ΧΛΜ 180

5 ΗΜΕΡΑ ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΣΑΝ MΑΡΙΝΟ-ΑΝΚΟΝΑ Μετά το πρωινό μας θα περάσουμε από το SAN MARINO ανεξαρτητο κρατιδιο μεσα στην χωρα της Ιταλιας και θα συνεχίσουμε για την Ανκόνα να επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην Ελλάδα. Διανυκτέρευση εν πλω.

6 ΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Άφιξη στην ΠΑΤΡΑ και άφιξη στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 395€
Μονόκλινο 455€


Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι ένα μηνά πριν την αναχώρηση με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής (+25€):

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4΄αστέρων με πρωινό.(ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ)
  • Τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες στο πλοίο με ντουζ και W.G.
  • Περιηγήσεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Κατ΄άτομο είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Βαπορέτα Βενετίας (15 ευρώ).