Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ, ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ, ΝΙΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*! 

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΠΑΣΧΑ 16 - 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 
ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 06 - 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020! 
06/07, 20/07, 12/08, 24/08, 26/10, 21/12, 28/12 

ΜΟΝΟ ΜΕ 270€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 5* ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί φτάνουμε στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το πολυτελές ξενοδοχείο μας, Grand Palace Hotel and Spa 5* Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο με νηστίσιμα και αρτύσιμα εδέσματα. Διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 510)

2η HMEΡΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα σύνορα των Ευζώνων και περνώντας έξω από τα Σκόπια και διασχίζοντας την κοιλάδα του Μοράβα φτάνουμε το απόγευμα στον τελικό προορισμό της ημέρας, την πρωτεύουσα της Σερβίας, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 640)

3η ΗΜΕΡΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΟΥΝΑΒΗ
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την πραγματική μας γνωριμία με την όμορφη πόλη του Βελιγραδίου, μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης, χτισμένη από τους Κέλτες τον 3ο αιώνα π.Χ., στις όχθες του ποταμού Σάβα, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά παραπόταμο του Δούναβη. Είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Περνάμε από το Σιδηροδρομικό σταθμό, ένα όμορφο κτίριο του 1884, το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί και θα γίνει μουσείο της πόλης. Μπαίνουμε στην οδό Nemanjina, απολαμβάνοντας τη θέα στα κτίρια υπουργείων, αλλά και ενθυμούμενοι το βομβαρδισμό του 1999, με τα γκρεμισμένα στρατιωτικά κτίρια, που ακόμη στέκονται στο κέντρο της πόλης. Προχωράμε μέσω πλατείας Σλάβια προς το μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Σάββα, μια από τις μεγαλύτερες ορθόδοξες εκκλησίες στην Ευρώπη, όπου θα πραγματοποιήσουμε μία στάση, για να μάθουμε περισσότερα για την ενδιαφέρουσα ιστορία του. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το «Σπίτι των Λουλουδιών», σημερινό μουσείο και άλλοτε κατοικία του επί σειρά ετών προέδρου της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας Josip Broz Tito, όπου βρίσκεται και ο τάφος του. (Η είσοδος στο «Σπίτι των λουλουδιών» πληρώνεται επί τόπου 400 δηνάρια – περίπου 3,5€). Ακολουθεί μία ενδιαφέρουσα περιήγηση μερικών από τα πιο σημαντικά κτίρια και αξιοθέατα της Σέρβικης πρωτεύουσας, όπως το κτίριο του κοινοβουλίου, το Παλιό και το καινούργιο παλάτι, η Πλατεία του Νίκολα Πάσιτς και αμέσως μετά η κεντρική και μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, η Πλατεία Δημοκρατίας με το Εθνικό Μουσείο και το Εθνικό Θέατρο. Κατόπιν κατευθυνόμαστε προς την Πλατεία Φοιτητών και προχωράμε - πεζοί πλέον - μέσα στο πάρκο και το φρούριο Καλεμέγκνταν (Kalemegdan), απ΄ όπου θα απολαύσουμε τη μοναδική θέα που απλώνεται μπροστά μας στο σημείο που δύο μεγάλα ποτάμια συναντώνται και Σάβα και Δούναβης γίνονται ένα. Εδώ βρίσκουμε και το Στρατιωτικό Μουσείο, μία ζωντανή έκθεση πολεμικού υλικού από την μακραίωνη ιστορία της Γιουγκοσλαβίας, με στρατιωτικά εκθέματα από τη Ρωμαϊκή εποχή, το Μεσαίωνα και το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, καθώς και τα απομεινάρια του Αμερικανικού Stealth. Στο πάρκο, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τον πύργο Νέμπογισα, στον οποίο φυλακίστηκε και σκοτώθηκε ο Ρήγας Φεραίος. Στην επιστροφή μας από το φρούριο θα μπούμε στον πανέμορφο πεζόδρομο της πόλης και θα καταλήξουμε στο μνημείο του Knez Mihajlo, του πρίγκιπα ο οποίος έβαλε τις ρίζες για την σημερινή όψη της πλατείας και πεζοδρόμου. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια, για το απόγευμα, σας προτείνουμε μία μαγευτική (προαιρετική) κρουαζιέρα στο Δούναβη με ειδικό ποταμόπλοιο, απ’ όπου θα θαυμάσουμε τα βασικά αξιοθέατα και τις γέφυρες της πόλης, από μια άλλη οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το όμορφο Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Η πόλη μοιάζει να έχει ζωντανέψει μέσα από τις εικόνες κάποιας καρτ ποστάλ, με φιδωτά σοκάκια, παραδοσιακά σπίτια με λουλούδια στα παράθυρα, μικρές πλατείες που σε προσκαλούν να ξεκουραστείς κάτω από την σκιά μεγάλων δέντρων και πολύ όμορφα μαγαζάκια βγαλμένα από μία άλλη εποχή, που δένουν άψογα με το όλο περιβάλλον. Το μόνο που λείπει από την κουκλίστικη πόλη είναι οι τουριστικές υπερβολές! Εμείς, κατά τη διάρκεια μιας αρκετά μεγάλης βόλτας, θα δούμε το ιστορικό Γυμνάσιο, το Δημαρχείο της πόλης - χτισμένο την περίοδο από το 1808 έως το 1811 σε νεοκλασικό ρυθμό - και στο μέσο της πλατείας θα δούμε τις δυο ιστορικές εκκλησίες της πόλης, τη μια δίπλα στην άλλη, τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου και τον ρωμαιοκαθολικό ναό της Αγίας Τριάδας. Ο ναός του Αγ. Νικολάου χτίστηκε το 1762 και αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα αρχιτεκτονικής του 18ου αιώνα για όλη τη Σερβία, ενώ εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι τοιχογραφίες του. Από την άλλη, η ρωμαιοκαθολική εκκλησία της Αγ. Τριάδας είναι χτισμένη σε μπαρόκ ρυθμό και ολοκληρώθηκε το 1768. Πριν φύγουμε από το πανέμορφο ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ δεν παραλείπουμε να δοκιμάσουμε και να προμηθευτούμε μερικά από τα φημισμένα και βραβευμένα κρασιά της περιοχής, δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους φίλους μας! Συνεχίζουμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, το Νόβι Σαντ, την επόμενη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021. Πρώτη στάση το φρούριο Πετροβαραντίν, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σύμβολα της πόλης, χτισμένο στην όχθη του Δούναβη. Λόγω της θέσης και του μεγέθους του αποκαλείται «Γιβραλτάρ του Δούναβη» και η θέα από το κάστρο προς τον ποταμό και την πόλη είναι εντυπωσιακή, ειδικά από τον «Πύργο του ρολογιού», το σύμβολο του κάστρου. Προχωράμε για το κέντρο του Νόβι Σαντ που αποκαλείται και «Αθήνα της Σερβίας» και είναι κέντρο της σερβικής μπαρόκ, διανοητικής ελίτ. Στην ξενάγησή μας θα δούμε την οδό Zmaj Jovina, τους όμορφους πεζόδρομους, την πλατεία Ελευθερίας, το Σερβικό Εθνικό Θέατρο, το Δημαρχείο, την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και πολλά άλλα αξιοθέατα. Ελεύθερος χρόνος μετά από την ξενάγηση για βόλτα και ψώνια στα μαγαζάκια της πόλης. Επιστροφή στο Βελιγράδι και το ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Δείπνο. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στη γραφική γειτονιά του ιστορικού κέντρου Skadarlija, γνωστή και ως «Μονμάρτη του Βελιγραδίου». Διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 180)

5η ΗΜΕΡΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Στάση στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας τη Νις, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νισάβα και γενέτειρα του Μέγα Κωνσταντίνου. Αναχώρηση για τα σύνορα και πέρασμα στα πάτρια εδάφη. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη νωρίς το βράδυ. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας Grand Palace Hotel & Spa 5*. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 640)

6η ΗΜΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της συμπρωτεύουσας. Θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - πολιούχο της πόλης - την ΡΟΤΟΝΤΑ και, φυσικά, τον εμβληματικό ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, όπου θα παραμείνουμε για φωτογραφίες και την τελευταία ωραία εικόνα από τη «νύμφη του Θερμαϊκού» και τους χαλαρούς ρυθμούς της. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, με μία ενδιάμεση στάση για γεύμα στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε.Ο.) και μία ακόμα στην ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ. (ΧΛΜ 510)


5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ
 1. Γνωρίζουμε την Σερβία και το Βελιγράδι πολύ καλά με εμπείρους ξεναγούς (Το πλήρες πρόγραμμα)!
 2. Ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν Volvo Irizar Bb (όχι ενοικιαζόμενα)!
 3. Ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές – Αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!
 4. Οι διανυκτερεύσεις είναι ΜΕΣΑ στο Βελιγράδι και όχι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης!
 5. Οι διαμονές γίνονται σε πολυτελή ξενοδοχεία 4* και 5*: Grand Palace Hotel & Spa 5* στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ξενοδοχείο 4* στην πόλη του Βελιγραδίου!

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 270€
Μονόκλινο 430€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Όλες οι μεταφορές με πολυτελή, άνετα λεωφορεία όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
 • Οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 5 πρωινά και 5 δείπνα στα ξενοδοχεία (2 δείπνα και 2 πρωινά στη Θεσσαλονίκη, 3 δείπνα και 3 πρωινά στο Βελιγράδι) 
 • Οι ξεναγήσεις και οι περιηγήσεις που αναλύονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας και επαγγελματίας ξεναγός κατά τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 • Ότι αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα ως προσφορά ή δώρο
 • Φ.Π.Α.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως «προτεινόμενο»
 • Η κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη
 • Είσοδοι μουσείων, πάρκων αναψυχής & αρχαιολογικών χώρων
 • Τα ποτά και τα αναψυκτικά στα βραδινά γεύματα