Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ, ΠΡΟΥΣΑ, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ

7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
  13/07/2020, 11/08/2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 330€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ– ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Αναχώρηση 07:00 π.μ. απο ΠΕΙΡΑΙΑ, 07:20 π.μ. από ΑΘΗΝΑ για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
Αναχώρηση μετά το πρωινό για Ραιδεστό και Κωνσταντινούπολη. Το απόγευμα μας περιμένει μία κρουαζιέρα στο Βόσπορο, για να θαυμάσουμε το πανόραμα της Ευρωπαϊκής και Ασιατικής ακτής με τα γραφικά λιμανάκια, τα παλάτια και τα κάστρα στις πανέμορφες καταπράσινες όχθες. Ακολουθεί δείπνο σε ψαροταβέρνα το βράδυ, στο γραφικό Κουμ Καπί (η "Πλάκα της Πόλης", το ελληνικό Κοντοσκάλι στις όχθες της Προποντίδας) με βιολιά, κλαρίνα και μουσικές της Ανατολής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
Αναχώρηση μετά το πρωινό για μία επίσκεψη στην Πόλη και περιήγηση στα σημαντικότερα μνημεία της, την Αγ. Σοφία, τη Στέρνα του Ιουστινιανού, τα Σουλτανικά Παλάτια Τοπ Καπί, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, την Γερμανική Κρήνη, τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, τον Τρίποδα των Δελφών και την Στήλη του Πορφυρογέννητου. Γεύμα στις 14.30 μ.μ. σε εστιατόριο. Το απόγευμα επίσκεψη στο λαμπρότερο ισλαμικό τέμενος το "Μπλε Τζαμί" και σε εργαστήρια επεξεργασίας και παραγωγής δερματίνων ειδών κορυφαίας ποιότητας. Προαιρετική διασκέδαση για όσους το επιθυμούν το βράδυ, με χορούς και τραγούδια της Ανατολής. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
Αναχώρηση μετά το πρωινό για μία περιήγηση στον Κεράτειο Κόλπο και επισκέψεις στο Φανάρι, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τη Μεγάλη του Γένους Σχολή, την Παναγία των Βλαχερνών, τα Τείχη του Θεοδοσίου/Κερκόπορτα, τη Μονή της Χώρας με τα πανέμορφα ψηφιδωτά (Ζωοδόχος Πηγή του Μπαλουκλί). Το απόγευμα επίσκεψη στην εντυπωσιακή Ανατολίτικη Σκεπαστή Αγορά, το «Καπαλί Τσαρσί», με τα 5.000 καταστήματα και τα χιλιάδες είδη αναμνηστικών και ειδών λαϊκής τέχνης. Το βράδυ θα πάρουμε το δείπνο μας στην περιοχή Ταξίμ και θα επισκεφτούμε την αγορά μπαχαρικών «BABA OGUL», στην ομώνυμη πλατεία Ταξίμ ("Μνημείο Ανεξαρτησίας") και την κοσμοπολίτικη, πολύβουη οδό Ίστικλαλ με την ολονύκτια κοσμοπλημμύρα.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΟΥΣΑ 
Μετά το πρωινό, εκδρομή στα Πριγκηπόννησα, επίσκεψη στη Χάλκη και την Πατριαρχική - Θεολογική Σχολή. Ακολουθεί το πανόραμα των νησιών, Πρώτη, Αντιγόνη, Πρίγκηπος και Ασιατική Ακτή της Προποντίδας (Χαλκηδόνα, Χρυσούπολη). Αναχώρηση για Γιάλοβα, το μεσημέρι και άφιξη στην Προύσα το απόγευμα. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε τοπανόραμα της πόλης με περιηγήσεις και επισκέψεις στο Ουλού Τζαμί, το Τζαμί  Ορχάν και τα καταστήματα με τα ξακουστά μεταξωτά της Προύσας. 

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΥΣΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Το πρωί ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση το μεσημέρι για Λάμψακο, Ελλήσποντο και Καλλίπολη, με τελικό προορισμό την Κομοτηνή. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ 
Αναχώρηση μετά το πρωινό με προορισμό την Αθήνα και τον Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.


3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ:

 • Γνωρίζουμε την Κωνσταντινούπολη πολύ καλά με εμπείρους ξεναγούς (Το πλήρες πρόγραμμα)
 • Ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν (όχι ενοικιαζόμενα) Volvo Irizar Bb
 • Tιμές χαμηλές με ποιότητα σε όλη την αγορά στα τουριστικά γραφεία

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 330€
Μονόκλινο 450€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
 • 2 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 3* στην Ελλάδα
 • 4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή σε 4* στην Κωνσταντινούπολη
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.