Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
18/01/2020 

ΑΠΟΚΡΙΕΣ
15/02/2020, 29/02/2020 

25η ΜΑΡΤΙΟΥ
21/03/2020 

ΠΑΣΧΑ
01/04/2020, 16/04/2020

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
06/06/2020

ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 2020!
06/07, 20/07, 12/08, 24/08, 26/10, 21/12, 28/12 

ΜΟΝΟ ΜΕ 290€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!!!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Αναχώρηση 07:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ, 07:20 π.μ. από ΑΘΗΝΑ για την Κομοτηνή, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Στάση καθ' οδόν για γεύμα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
Μετά το πρωινό επίσκεψη στην ιστορική Μονή Βλαχέρνας, όπου θα πάρουμε το αγίασμα μας και στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την θρυλική Αγία Σοφία, το Παλάτι των Σουλτάνων, Τοπ Καπί, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το Βυζαντινό Υδραγωγείο, όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Για όσους έχουν ήδη επισκεφθεί τα Μουσεία ελεύθερος χρόνος στην περιοχή του Σουλτάν Αχμέτ και την Κλειστή Αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Απολαύστε ένα γλυκό στο περίφημο ζαχαροπλαστείο SARAY στον πεζόδρομο του Πέραν ή δοκιμάστε μύδια τηγανητά στην Ψαραγορά BALIK PAZAR και στην Στοά Χρηστάκη, διασκεδάζοντας παρέα με τους Κωνσταντινουπολίτες και τους πλανόδιους μουσικούς. Το βράδυ μην παραλείψετε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα κέντρα με χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 
Μετά το πρωινό ακολουθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο επιβλητικό παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Εδώ θα θαυμάσετε τον μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο, τα αμύθητης αξίας χαλιά και τους πίνακες, καθώς και τα μοναδικά αντικείμενα που κοσμούν τις 23 στο συνολό τους αίθουσες του παλατιού, που μοιράζονται σε δύο ορόφους, οι οποίοι ενώνονται με μια εντυπωσιακή σκάλα. Συνεχίζουμε για τα Πριγκηπόνησα, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και Πρίγκηπο από την Χαλκηδόνα. Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί. Απόγευμα ελεύθερο στον πεζόδρομο του Πέρα. Εδώ βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Τριάδας - πρόσφατα ανακαινισμένη – η εκκλησία της Παναγίας του Σταυροδρομίου, καθώς και το πιο διάσημο χαμάμ της Πόλης, το GALATASARAY HAMAM. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο για προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο, για να απολαύσουμε τα χιλιοτραγουδισμένα στενά του. Μια μοναδικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή διακοσμημένη με τα υπέροχα “Γυαλί” – βίλες στις όχθες του Βοσπόρου. Ελεύθερες ώρες για τα τελευταία σας ψώνια στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τζαρσί). Πριν αποχαιρετίσουμε την Βασιλεύουσα θα προσκυνήσουμε στο Αγίασμα του Μπαλουκλί, όπου και βρίσκονται οι τάφοι των Οικουμενικών Πατριαρχών. Αναχώρηση για Ελλάδα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για Αθήνα - Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.


3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ:
 • Γνωρίζουμε την Κωνσταντινούπολη πάρα πολύ καλά με εμπείρους ξεναγούς (Το πλήρες πρόγραμμα)
 • Ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν (όχι ενοικιαζόμενα) Volvo Irizar Bb
 • Tιμές χαμηλές με ποιότητα σε όλη την αγορά στα τουριστικά γραφεία

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 290€
Μονόκλινο 390€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
 • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στην Κων/πολη με μπουφέ πρωινό
 • Δύο διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα με πρωινό μπουφέ
 • Τρία γεύματα στην Κων/πολη
 • Την κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα
 • Αρχηγός εκδρομής - Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Δημοτικοί φόροι, check point, & ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
 • Απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.