Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! 

ΒΟΛΟΣ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
24 - 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 130 € ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ METROPOL HOTEL 3* ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ! 1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση και προχωράμε για ΒΟΛΟ. Παραμονή για γεύμα στα τσιπουράδικα και ανηφορίζουμε προς την γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το «μπαλκόνι του Πηλίου». Παραμονή στο ΠΗΛΙΟ για να απολαύσουμε την εκπληκτική θέα στο ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με τελικό προορισμό της ημέρας τη ΛΑΡΙΣΑ, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μας περιμένει πλούσιο εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική και πολλή διασκέδαση! Διανυκτέρευση.


2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για τους πρόποδες του Ολύμπου, όπου θα επισκεφτούμε την ιστορική ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, η οποία διατήρησε σημαντική παρουσία στο νομό Πιερίας από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της. Κατόπιν θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ο οποίος προσφέρει πανοραμική θέα στο Αιγαίο αλλά και στις οροσειρές της Όσσας και του Ολύμπου. Παραμονή για γεύμα (προαιρετικό) και στη συνέχεια επιστροφή στην ΛΑΡΙΣΑ. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στην μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλίας, γνωστή για τις όμορφες πλατείες, την ιστορική Ακρόπολη του Αγίου Αχιλλείου και τα δύο αρχαία θέατρά της. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο ιστορικές και παράλληλα χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων, την Μονή ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, η οποία δεσπόζει σε έναν από τους επιβλητικότερους βράχους των Μετεώρων που φτάνουν τα 400μ σε ύψος. Προχωράμε προς τα ΤΡΙΚΑΛΑ, όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια, για να μας ξεναγήσουν στο «Μύλο των Ξωτικών», στο μεγαλυτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές! Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Εδώ θα ετοιμαστούν και όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του στο ομορφότερο χωριό και στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο, που όμοιο του δεν είδατε ποτέ! Στη γιορτινή πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και παραμονή για γεύμα, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσουμε και με ενδιάμεση στάση καθ΄οδόν θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 130€
Μονόκλινο 170€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο κεντρικό ξενοδοχείο Metropol Hotel 3* & εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική στις 24 Δεκεμβρίου
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.