Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ)

4HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 270€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση και συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα. Στο τέλος της διαδρομής μας περιμένει η πανέμορφη «νύμφη του Θερμαϊκού», άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας “GRAND PALACE HOTEL & SPA” 5*. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο, για μία πρώτη γνωριμία με τη γιορτινή πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, για να επισκεφθούμε την Χριστουγεννιάτικη ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ στον Δημοτικό Κήπο, ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη, όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια τους! Παραμονή στο χώρο για 2 ώρες, ελεύθερος χρόνος να θαυμάσουμε τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη που υποδέχεται χαμογελαστός μικρούς και μεγάλους! Γεμάτοι μαγικές εικόνες συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, οπού θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας περιμένει εορταστικό δείπνο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής! Το κρασί, τα ποτά και ένα ποτήρι σαμπάνιας για τον καθένα στην αλλαγή του χρόνου σερβίρονται δωρεάν, προσφορά του ξενοδοχείου για το Πρωτοχρονιάτικο dinner gala! Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ, όπου βρίσκεται η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ. (Ο Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ κοιμήθηκε εν Κυρίω στις 12/7/1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από τον Ναό του Αγίου Αρσενίου). Επιστρέφουμε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για μία περιήγηση στην γιορτινή πόλη, περνώντας από τον εμβληματικό Λευκό Πύργο, την στολισμένη Πλατεία Αριστοτέλους και κάνοντας την βόλτα μας στον παραλιακό δρόμο με θέα τον Θερμαϊκό. Ελεύθεροι για φαγητό και ψώνια! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του πολιούχου της πόλης, ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην γιορτινή συμπρωτεύουσα. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με διάφορες στάσεις καθ΄οδόν. 


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 270€
Μονόκλινο 430€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 3 δείπνα, ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική στις 31 Δεκεμβρίου στο GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*. Κρασί, ποτά και ένα ποτήρι σαμπάνιας για τον καθένα στην αλλαγή του χρόνου σερβίρονται δωρεάν, προσφορά του ξενοδοχείου για το Πρωτοχρονιάτικο dinner gala
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος                                                          

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων της δεύτερης και της τρίτης ημέρας μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.