Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΡΤΑ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

26 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ARTA PALACE, 
ΜΟΝΟ ΜΕ 135€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση το πρωί, ενδιάμεση στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ περνάμε στη Στερεά Ελλάδα, στάση καθ΄οδόν για γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΆΡΤΑΣ, ενώ αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου, που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη. Ακολουθεί μία πανέμορφη διαδρομή μέσα από τα γραφικά χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ, ΕΛΑΤΟ και ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της ΠΛΑΚΑΣ, πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που είναι ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο πέτρινο γεφύρι στα Βαλκάνια. Από εκεί θα καταλήξουμε στα δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, ΑΓΝΑΝΤΑ και ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο του τοπίου. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια (γεύμα προαιρετικά) και η περιήγηση μας στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ κλείνει με στάση στο ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ, ένα ακόμη όμορφο ορεινό χωριό σε υψόμετρο 760μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, το ιδιαίτερο παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο πάνω σε νησίδα. Αναχώρηση για το ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού ΑΡΑΧΘΟΥ, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής προς ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με στάση καθ΄οδόν για γεύμα και επιπλέον στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 135€ 
Μονόκλινο 160€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ στο ARTA PALACE
  • 2 Δείπνα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.