Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΡΤΑ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-28 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019  

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ARTA PALACE, 
ΜΟΝΟ ΜΕ 135€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση το πρωί, ενδιάμεση στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα, στάση στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και γεύμα στην περιοχή. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΆΡΤΑΣ, ενώ αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 

Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα πανέμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΛΑΤΟ – ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της ΠΛΑΚΑΣ πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που είναι ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής ΑΓΝΑΝΤΑ και ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια (γεύμα προαιρετικά) και η περιήγηση μας στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ κλείνει με στάση στο ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ, ένα ακόμη όμορφο ορεινό χωριό σε υψόμετρο 760μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο πάνω σε νησίδα και λίγο αργότερα στο ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού ΑΡΑΧΘΟΥ, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Στο γραφικό ψαροχώρι το ΜΕΝΙΔΙ, θα γευματίσουμε. Η διαδρομή μας προς ΑΘΗΝΑ συνεχίζεται με στάσεις για ξεκούραση μέσω της εθνικής οδού ΠΑΤΡΑΣ – ΑΘΗΝΑ, άφιξη το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο Δίκλινο 135€ 
Μονόκλινο 160€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ στο ARTA PALACE
  • 2 Δείπνα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης