Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΣΠΕΤΣΕΣ, ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΤΟΛΟ, 
ΓΑΛΑΤΑΣ, ΠΟΡΟΣ, ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ   

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 15-17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019   

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 100€ 
ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση στις 07:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΜΥΚΗΝΕΣ επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΤΟΛΟ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα της Αργολίδας το ΝΑΥΠΛΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΛΥΓΟΥΡΙΟ – ΚΡΑΝΙΔΙ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ, επιβίβαση στο καραβάκι για να μας μεταφέρει σε μικρή απόσταση στην νήσος ΣΠΕΤΣΕΣ, άφιξη και περιήγηση στο δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών. Το ηρωικό νησί της Επανάστασης του 1821 που γέννησε στιβαρούς καπεταναίους και ανέδειξε την καπετάνισσα Μπουμπουλίνα. Χρόνος ελεύθερος λοιπόν για καφέ, ψώνια, μπάνιο και φαγητό μέχρι το απόγευμα όπου θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΝΑΥΠΛΙΟ. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Αρχαίο Θέατρο της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζοντας την διαδρομή μας παραλιακά θα καταλήξουμε στον ΓΑΛΑΤΑ και από εκεί όσοι θέλουν μπορούν να περάσουν απέναντι στον ΠΟΡΟ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 100€
Μονόκλινο 130€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτέρευσής σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχειο (3*) με πρωινό
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Tο φεριμπότ για ΣΠΕΤΣΕΣ A/R

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης