Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23-26 ΜΑΪΟΥ 2019  

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ 
ΑRITI GRAND HOTEL 4* ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙ, 
ΜΟΝΟ ΜΕ 200€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ME HMΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 06.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 06.20 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ημίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ. Αναχώρηση για πέρασμα από την καινούργια γέφυρα ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ και μέσω ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ Άφιξη στην ΚΕΡΚΥΡΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ «το καταφύγιο της ψυχής της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ». Εν συνεχεία για ΚΑΝΟΝΙ όπου θα δούμε το Μοναστήρι της Παναγίας της Βλαχέρνας και το μαγευτικό ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ. Κατόπιν για ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ παραμονή, γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ για μία βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στον πολιούχο ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και στο ΑΝΑΚΤΟΡΟ των Αγ. Μιχαήλ & Γεωργίου στην κεντρική πλατεία. Κατόπιν για ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Μετα το πρωινό και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας κάνοντας μια ενδιάμεση επίσκεψη στην παραθαλάσσια και αμφιθεατρική ΠΑΡΓΑ στην οποία δεσπόζει το ιστορικό Βενετσιάνικο κάστρο .Κατόπιν συνεχίζουμε μέσω της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ και με καθοδόν στάσεις για καφέ και φαγητό θα επιστρέψουμε το βράδυ σε AΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ .

Τιμή συμμετοχής ανά άτoμο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 200€
Μονόκλινο 260€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο πολυτελές ξενοδοχείo(Αriti Grand Hotel 4*) αστέρων σε δίκλινα δωμάτια
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και αντίστροφα
  • Τα 3 Δείπνα σε μπουφέ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευση.