Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΛΗΞΟΥΡΙ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΣΑΜΗ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ, ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗ, ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑ, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΙΔΟΥΣΑ, ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 9-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIRABEL CITY CENTER HOTEL 3* !!!


1 HMEΡΑ Αναχώρηση στις 6:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ ημίωρη στάση στον ΙΣΘΜΟ, περνάμε την ΠΑΤΡΑ, φτάνουμε στην ΚΥΛΛΗΝΗ και με το φέριμποτ μετάβαση στον ΠΟΡΟ. Άφιξη στο νησί και αναχώρηση για επίσκεψη στη Μονή ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι και ο προστάτης του νησιού. Έπειτα για ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης για να περπατήσετε είτε στο όμορφοΛιθόστρωτο όπου είναι ο κεντρικός εμπορικός πεζόδρομος είτε και στον παραλιακό δρόμο όπου αν είστε τυχεροί μπορεί να αντικρίσετε χελώνες καρέτα – καρέτα όπου κάνουν την εμφάνιση τους και στο λιμάνι του Αργοστολίου. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης . Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για το φημισμένο σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ, ένα έργο μοναδικής γλυπτικής από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Συνεχίζουμε διασχίζοντας τη παραλιακή ΣΑΜΗ για να επισκεφτούμε την υπόγεια λίμνη της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ που θα σας εντυπωσιάσει με τη μοναδική ομορφιά της καθώς οι ακτίνες του ηλίου δημιουργούν φαντασμαγορικό θέαμα με τους υπέροχους ιριδισμούς των νερών. Κατόπιν για τη βόρεια πλευρά του νησιού με μια σύντομη παραμονή στη γραφική ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑ και προς το μεσημέρι περνώντας από το χωριό ΛΙΒΑΤΑΡΑ και αντικρίζοντας την περιβόητη παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θα βρεθούμε στο όμορφο ΛΗΞΟΥΡΙ όπου και παραμονή για γεύμα και για τη παρακολούθηση του ξακουστού Καρναβαλιού με τις αρχαίες διονυσιακές καταβολές όπου σήμερα συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και κορυφώνεται με την εντυπωσιακή παρέλαση των αρμάτων. Το απόγευμα επιστροφή στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ με το φέρι (έξοδα ατομικά). Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό ξεκινάμε μια ενδιαφέρουσα διαδρομή αρχικά από το ιδιαίτερο γεωλογικό φαινόμενο ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ και στη συνέχεια περνώντας από τα γραφικά χωριά ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ, ΠΕΡΑΤΑΤΑ και από εκεί επίσκεψη στην Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που είναι και από τις παλιότερες του νησιού. Συνεχίζουμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΙΔΟΥΣΑ που ονομάστηκε από το γνωστό θαύμα με τα φιδάκια.

Κατόπιν για ΠΟΡΟ παραμονή για γεύμα(κούλουμα) και αργότερα επιβίβαση στο φέριμποτ και μετάβαση στην ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΙΣΘΜΟΥ επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 160€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο (Mirabel City Center Hotel 3*)
  • τα εισιτήρια των φέριμποτ ΚΥΛΛΗΝΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος