Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 8-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019  

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 155€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ PANTELIDIS HOTEL 4* ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ AΘΗΝΑ-KOZANH-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 
Αναχώρηση 07.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.15 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛAMIA, ημίωρη στάση για καφέ και στη συνέχεια γεύμα Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ. Κατόπιν και περνώντας από ΣΕΡΒΙΑ ,ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο 

2 ΗΜΕΡΑ ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑ 
Πρωινό και μια όμορφη εκδρομη ξεκινάει σημερα για τη ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ.Πρωτος μας σταθμός το τελωνειο ΝΙΚΗΣ όπου και οι απαραιτητες διατυπώσεις για να εισέλθουμε στη χώρα των Σκοπίων(ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ). Στη συνέχεια και αφου περάσουμε τη πόλη ΜΠΙΤΟΛΑ(ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ) χτισμένη στη θέση της αρχαίας Βυζαντινής ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ θα οδηγηθούμε στη γραφική πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, , το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης. Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Και στη συνεχεια θα κατηφορισουμε στις οχθες της Λίμνης όπου υπάρχουν όμορφα εστιατόρια για το γεύμα μας.Κατόπιν ελευθερος χρόνος για τις τελευταίες μας αγορές στη τοπική αγορά με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής και αναχώρηση για επιστροφη μεσω συνόρων ΝΙΚΗΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 HMEΡΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΟΖΑΝΗ, επίσκεψη στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ της ΚΟΖΑΝΗΣ και στον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλεως της Κοζάνης, βρίσκεται ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Νικολάου. Ο ναός και ιδιαίτερα το χαρακτηριστικό ψηλό καμπαναριό του με το ρολόι είναι το εμφανές σύμβολο της πόλης. Ως έτος ανεγέρσεως του ναού όπως αναφέρεται στην κτητορική επιγραφή της κυρίας εισόδου του ναού αλλά και της πλαϊνής, είναι το 1664. Θα παραμείνουμε αρκετές ώρες για να απολαύσετε το παραδοσιακό καρναβάλι της ΚΟΖΑΝΗΣ. Το απόγευμα επιστροφή στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟ-ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ΤΥΡΝΑΒΟ, επίσκεψη στα σατιρικά τοπικά έθιμα. Το ξακουστό καρναβάλι του Τυρνάβου θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο Καρναβάλι της Κεντρικής Ελλάδας, προσελκύοντας κάθε χρόνο κόσμο από όλη την Ελλάδα. Η πόλη του Τυρνάβου βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λάρισα και είναι χτισμένη δίπλα στον Τιταρήσιο ποταμό. Το καρναβάλι του Τυρνάβου αποτελεί ένα έθιμο με ιστορία τουλάχιστον 100 ετών. Αναχωρούμε από τον Τύρναβο και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 155€
Μονόκλινο 200€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτέρευσης σε δίκλινα δωμάτια (Pantelidίs Hotel 4*) με πρωινό και 3 γεύματα στο ξενοδοχείο (ενα εκ των οποίων αποκριάτικο με ζωντανή μουσική)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης