Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 

ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 160€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4*


1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ – KOZANH – ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Αναχώρηση στις 07.30 π.μ. από Πειραιά και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛAMIA (Ε.Ο), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε μέσω νέας Εθνικής Οδού για την περιοχή της Λάρισας, όπου θα σταματήσουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθώντας τη διαδρομή Σέρβια, Λίμνη Πολυφύτου, φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας, Pantelidis Hotel 4*, στην Πτολεμαΐδα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος να χρόνος να ανακαλύψουμε όλες τις ανέσεις που μας προσφέρουν οι χώροι αναψυχής του πολυτελούς ξενοδοχείου μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ)
Αναχώρηση νωρίς το πρωί μετά το πρωινό για μια όμορφη εκδρομή στη ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ. Πρώτος μας σταθμός το τελωνείο ΝΙΚΗΣ όπου θα γίνουν οι απαραίτητες διατυπώσεις για να εισέλθουμε στη χώρα των Σκοπίων. Περνάμε την πόλη Μπίτολα (Μοναστήρι, που χτίστηκε στη θέση της αρχαίας Βυζαντινής Ηρακλειάς, θα οδηγηθούμε στη γραφική πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά, στενά, πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας, το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα. Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στις όχθες της Λίμνης όπου υπάρχουν όμορφα εστιατόρια για το γεύμα μας (προαιρετικό). Κατόπιν ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες μας αγορές στη τοπική αγορά με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής και αναχώρηση για επιστροφή, μέσω συνόρων Νίκης, στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η HMEΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – KAΣΤΟΡΙΑ – ΚΟΖΑΝΗ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Καστοριά, στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε με προορισμό την Κοζάνη, με πρώτη επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο της και στον πολιούχο της πόλης, Άγιο Νικόλαο, τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στην καρδιά του ιστορικού κέντρου. Ο ναός και ιδιαίτερα το χαρακτηριστικό ψηλό καμπαναριό του με το ρολόι είναι το εμφανές σύμβολο της πόλης. Ως έτος ανεγέρσεως του ναού όπως αναφέρεται στην κτητορική επιγραφή της κυρίας εισόδου του ναού αλλά και της πλαϊνής, είναι το 1664. Θα παραμείνουμε αρκετές ώρες για να απολαύσετε το παραδοσιακό καρναβάλι της ΚΟΖΑΝΗΣ. Το απόγευμα επιστροφή στην Πτολεμαΐδα. Δείπνο. Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον Τύρναβο, για να δούμε από κοντά τα γνωστά σε όλη τη χώρα τοπικά, σατιρικά έθιμα. Το ξακουστό καρναβάλι του Τυρνάβου θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο Καρναβάλι της Κεντρικής Ελλάδας, προσελκύοντας κάθε χρόνο κόσμο από όλη την Ελλάδα. Η πόλη του Τυρνάβου βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λάρισα και είναι χτισμένη δίπλα στον Τιταρήσιο ποταμό. Το καρναβάλι του Τυρνάβου αποτελεί ένα έθιμο με ιστορία τουλάχιστον 100 ετών. Αναχωρούμε από τον Τύρναβο και με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε Αθήνα και Πειραιά το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 160€
Μονόκλινο 220€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Pantelidίs Hotel 4* στην Πτολεμαΐδα, με πρωινό και 3 γεύματα, ένα εκ των οποίων είναι αποκριάτικο με ζωντανή μουσική
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Φόρος διανυκτέρευσης

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
  • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο (για την επίσκεψη στην Οχρίδα)