Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
&
ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΜΕΤΕΩΡΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 135€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟRFEAS HOTEL 3* ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και στις 07.50 π.μ. από ΑΘΗΝΑ με κατεύθυνση προς ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση. Από εκεί, μέσω Καρδίτσας, φτάνουμε στο γραφικό οικισμό ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, δίπλα στην πανέμορφη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, όπου και θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Με το μοναδικής ομορφιάς τοπίο να μας γνέφει, ανεβαίνουμε ως την κορυφή του λόφου (δίπλα στην ταβέρνα «Αγνάντι») για να θαυμάσουμε τη λίμνη που απλώνεται μπροστά μας γαλήνια και να βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες, με την πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα! Γεμάτοι ωραίες εικόνες επιστρέφουμε μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση για καφέ. Αναχωρούμε για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και θα έχουμε χρόνο για γεύμα στη γραφική πλατεία με το χαρακτηριστικό μνημείο των αρκούδων. Επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το μεγαλύτερο - μετά το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - μοναστηριακό συγκρότημα στον ελλαδικό χώρο, τα παγκόσμιας ακτινοβολίας ΜΕΤΕΩΡΑ, με τις μονές σκαρφαλωμένες στις κορυφές των επιβλητικών, μονολιθικών, γρανιτένιων σχηματισμών. Επίσκεψη και προσκύνημα στην ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε περνώντας την όμορφη ΠΥΛΗ, χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ, ανάμεσα στον ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ, και καταλήγουμε στην ΕΛΑΤΗ, το ΠΕΡΤΟΥΛΙ και το ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ, στάση. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ, το όμορφο ορεινό χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε πυκνό δάσος ελάτων, και εκεί θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, ακολουθώντας τη διαδρομή ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ, όπου και θα σταματήσουμε για καφέ και ξεκούραση (Ε.Ο.). Άφιξη στον τελικό μας προορισμό, σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 135€
Μονόκλινο 175€*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 31/01 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο ΟRFEAS HOTEL 3* 
  • 2 δείπνα σε εστιατόριο της περιοχής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την
 καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.