Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ 
ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ
ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

ΛΕΥΚΑΔΑ, ΝΥΔΡΙ, ΒΟΝΙΤΣΑ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΑΣΤΑΚΟΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ LEFCAS HOTEL 3* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από Πειραιά και 07.50 π.μ. από Σύνταγμα με πρώτο προορισμό την Ακράτα (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Διασχίζουμε την καλωδιωτή γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου με κατεύθυνση το Αιτωλικό, την πανέμορφη νησιωτική κωμόπολη στη λιμνοθάλασσα Αιτωλικού - Μεσολογγίου, γνωστή και ως «Μικρή Βενετία». Στάση και παραμονή και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τον Αστακό, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο προς Βόνιτσα και από εκεί περνάμε στην όμορφη Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Lefcas Hotel στην πόλη της Λευκάδας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση μετά το πρωινό για μία πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη Λευκάδα, με πρώτη στάση στην Μονή Φανερωμένης. Συνεχίζουμε προς το κοσμοπολιτικό ΝΥΔΡΙ όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Στον ελεύθερο χρόνο όποιος το επιθυμεί μπορεί να επιβιβαστεί σε ένα από τα καραβάκια που πραγματοποιούν μίνι κρουαζιέρα στη Μαδουρή, το ιδιόκτητο νησί της οικογένειας του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και τον διάσημο Σκορπιό του Ωνάση, που σήμερα ανήκει στο Ρώσο μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Επιστρέφουμε στην πόλη της Λευκάδας για να παρακολουθήσουμε από κοντά τα ξακουστά Φαρομανητά, το ξέφρενο Λευκαδίτικο Καρναβάλι με την εντυπωσιακή παρέλαση αρμάτων, που καταλήγουν στην κεντρική πλατεία για την κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση μετά το πρωινό για την ηρωική πόλη του Μεσολογγίου και την πανέμορφη Ναύπακτο, στην παραλία της οποίας θα παραμείνουμε για το γεύμα της Καθαράς Δευτέρας (Κούλουμα). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω της καλωδιωτής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και πραγματοποιώντας μία ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση καθ΄όδόν φτάνουμε το βράδυ στον τελικό μας προορισμό σε Αθήνα και Πειραιά.


Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 150€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο Lefcas Hotel 3* με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διανυκτέρευσης

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές