Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 8-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 155€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* !!!


1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Αναχώρηση 07.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.15 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προσπερνώντας τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ για να φτάσουμε στην ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) όπου και στάση για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ μας οδηγεί στη συμπρωτεύουσα, την οποία παρακάμπτουμε για να συνεχίσουμε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 
Μετά το πρωινό ξεκινάει η διαδρομή μας με προορισμό τον ακριτικό Έβρο και την ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτι- 89 κών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ) θα εισέλθουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις Ελληνικές γειτονιές, τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, τα Μουσουλμανικά Τεμένη. Ακόμη θα δούμε στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, τον σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΣΜΙΝΘΗ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ 
Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα διασχίουμε την καταπράσινη περιοχή της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για να επισκεφτούμε τη ΣΜΙΝΘΗ, ένα από τα χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων της Θράκης. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος, για να γνωρίσουμε τη νέα και παλιά Ξάνθη με τον χείμαρρο Κόσυνθο και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, αλλά και να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού με άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(Ε.Ο.) παραμονή για γεύμα ύστερα για ΛΑΜΙΑ(Ε.Ο.) στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 155

Μονόκλινο 200ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτέρευσης σε δίκλινα δωμάτια (Kiridis Hotel 3*) με πρωινό και 3 γεύματα σε ταβερνα (ενα εκ των οποίων αποκριάτικο με ζωντανή μουσική)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης