Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ! 

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ,  ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, 
ΜΕΤΕΩΡΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 

2ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
19 - 20 SEPTEMBRIOY 2020   

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και στις 07.50 π.μ. από ΑΘΗΝΑ με κατεύθυνση προς ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση καθοδόν για καφέ και ξεκούραση. Από εκεί, μέσω Καρδίτσας, φτάνουμε στο γραφικό οικισμό ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, δίπλα στην πανέμορφη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, όπου και θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Με το μοναδικής ομορφιάς τοπίο να μας γνέφει, ανεβαίνουμε ως την κορυφή του λόφου (δίπλα στην ταβέρνα «Αγνάντι») για να θαυμάσουμε τη λίμνη που απλώνεται μπροστά μας γαλήνια και να βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες με την πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα! Γεμάτοι ωραίες εικόνες επιστρέφουμε μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση για καφέ. Αναχωρούμε για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το μεγαλύτερο - μετά το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - μοναστηριακό συγκρότημα στον ελλαδικό χώρο, τα παγκόσμιας ακτινοβολίας ΜΕΤΕΩΡΑ, με τις μονές να βρίσκονται σκαρφαλωμένες στις κορυφές των επιβλητικών, μονολιθικών, γρανιτένιων σχηματισμών. Επίσκεψη και προσκύνημα στην ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε περνώντας την όμορφη ΠΥΛΗ, χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ, ανάμεσα στον ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ, και καταλήγουμε στην ΕΛΑΤΗ και το ΠΕΡΤΟΥΛΙ, στάση. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ, το όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε πυκνό δάσος ελάτων και εκεί θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, ακολουθώντας τη διαδρομή ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ, όπου και θα σταματήσουμε για καφέ και ξεκούραση (Ε.Ο.). Άφιξη στον τελικό μας προορισμό, σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, το βράδυ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 70€
Μονόκλινο 90€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή (1 πρωινό και 1 γεύμα), σε ξενοδοχείο 3*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.