Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ 

ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΛΑΡΙΣΑ, ΒΟΛΟΣ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ 

2ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
02 - 03 ΜΑΪΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 65€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕTROPOL HOTEL 3* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Από εκεί συνεχίζουμε για το βουνό των Κενταύρων, το πανέμορφο ΠΗΛΙΟ. Περνώντας την αρχοντική ΠΟΡΤΑΡΙΑ θα φτάσουμε ως το «μπαλκόνι του Πηλίου», την ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, τον αμφιθεατρικά χτισμένο παραδοσιακό οικισμό, με την εκπληκτική θεά στο Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο, και ομορφιά αναλλοίωτη στο χρόνο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στην πλατεία του χωριού με το μεγάλο πλατάνι και βόλτα στα πλακόστρωτα στενά. Κατηφορίζουμε προς την πόλη του ΒΟΛΟΥ και κατευθυνόμαστε προς το πολύβουο λιμάνι, εκεί που θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα με θέα τα πολυτελή σκάφη της μαρίνας και τη θάλασσα. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τη ΛΑΡΙΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Metropol 3*, στην κεντρική πλατεία. Χρόνος ελεύθερος για να γνωριστούμε με μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ελλάδας και να διασκεδάσουμε σε κάποιο μαγαζί από τα εκατοντάδες που βρίσκονται σε μικρή περιπατητική απόσταση από το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ορεινά ΤΡΙΚΑΛΑ και περνώντας την ΠΥΛΗ αρχίζουμε ν' ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ. Περνώντας την ΕΛΑΤΗ και τα περτουλιώτικα λιβάδια θα ξεπροβάλει μπροστά μας το ΠΕΡΤΟΥΛΙ, με το χιονοδρομικό κέντρο. Στάση και παραμονή στο πανέμορφο χωριό για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για την ΕΛΑΤΗ, ένα ακόμα διαμάντι των ορεινών Τρικάλων και της Πίνδου, χτισμένο σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του ΚΟΖΙΑΚΑ και περικυκλωμένο από πυκνά ελατοδάση. Στο γραφικό χωριό με τα παραδοσιακά πετρόχτιστα σπίτια και τα μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης τα οποία συνθέτουν θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής το απόγευμα και με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 65€
Μονόκλινο 85€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο Metropol 3*, στο κέντρο της Λάρισας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.