Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΚΑΙ 
ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! 


ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΔΕΣΣΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 

4HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
13 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019 ---  

  --- ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ ---   

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 170€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ AIGES MELATHRON HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ! 


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα. Προχωράμε για τη ΒΕΡΟΙΑ και το πολυτελές ξενοδοχείο μας AIGES MELATHRON HOTEL. Τακτοποίηση στο δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην πισινά και χαλάρωση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για επίσκεψη και προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής, τα ερείπια της οποίας διασώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο, ιδίως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Επιστρέφουμε  στην πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ για να δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μια από τις σημαντικότερες διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Επόμενος προορισμός μας η όμορφη ΝΑΟΥΣΑ, στους πρόποδες του Βερμίου, που διασχίζεται από τον ποταμό Αραπίτσα, ενώ ξεχωρίζει και για το εξαιρετικό λαογραφικό μουσείο της. Συνεχίζουμε για το άλσος του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ,  έναν επίγειο παράδεισο με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια, σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων, η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Σε αυτό το ειδυλλιακό τοπίο θα παραμείνουμε για να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα υπό τους ήχους του νερού και το θρόισμα των φύλλων, στην σκιά των καταπράσινων δέντρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για τον απογευματινό μας καφέ στον κήπο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Μετα το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την ΕΔΕΣΣΑ και μία  επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών, που τροφοδοτούνται από τα νερά του Άγρα και βρίσκονται στην άκρη βράχου, σε ένα μοναδικό γεώπαρκο, σμιλεμένο από το νερό, γνωστό και ως "φρύδι της πόλης". Ελεύθερος χρόνος για ένα χαλαρωτικό καφεδάκι και μία βόλτα γνωριμίας με την όμορφη πόλη. Επόμενος προορισμός μας τα φημισμένα το λουτράκι Αριδαίας και τα φημισμένα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Σε αυτό το μαγευτικό τοπίο ο επισκέπτης αισθάνεται τα ευεργετήματα της φύσης σε ψυχή και σώμα και εμείς θα έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας για να απολαύσουμε ένα θεραπευτικό λουτρό στις μικρές κλειστές πισίνες, καταρράκτη ή τη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από όλες τους τις ιαματικές ιδιότητες. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΠΙΕΡΙΑ και την απέραντη παραλία του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, με τα γαλανά διάφανα νερά, τα πανύψηλα δέντρα που φτάνουν ως εκεί που σκάει το κύμα και το βουνό των θεών, τον Όλυμπο, να ρίχνει την επιβλητική σκιά του στον κάμπο που απλώνεται ως τη θάλασσα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθ' οδόν για καφέ και ξεκούραση.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο* 
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 170€
Μονόκλινο 240€*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50%, έως 30 ημέρες πριν από κάθε αναχώρηση. Μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρχει προσαύξηση.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 3 δείπνα, στο ΑΙGES MELATHRON HOTEL 4* στην πόλη της Βέροιας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.