Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΝΔΡΟΣ 

Η ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
ΜΕ ΤΑ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΝΕΡΑ!

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
19 - 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

--- ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ---

ΜΟΝΟ ΜΕ 100€ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 
ΣΤΟ OSTRIA HOTEL & APARTMENTS ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ (ΓΑΥΡΙΟ) – ΜΑΙΝΗΤΕΣ – ΑΠΟΙΚΙΑ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΧΩΡΑ – ΓΑΥΡΙΟ
Αναχώρηση 06.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06.20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στο λιμάνι της Άνδρου (ΓΑΥΡΙΟ) και αναχώρηση για την πρώτη γνωριμία μας με το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Θα επισκεφτούμε τους ΜΑΙΝΗΤΕΣ, έναν πανέμορφο, προστατευόμενο, παραδοσιακό οικισμό, πνιγμένο στο πράσινο. Μπορεί κανείς να γνωρίσει το χωριό, περιδιαβαίνοντας τα λιθόστρωτα, παλαιά, δρομάκια του. Στην περιήγησή του ο διαβάτης θα συναντήσει πολλές πηγές, από τις οποίες αρδεύονται τα κατάφυτα περιβόλια και κτήματα των Μαινήτων. Θα ανακαλύψει παλαιές βυζαντινές εκκλησίες και παρεκκλήσια. Ανάμεσά τους μία από τις παλαιότερες, ο ΄Αγιος Γεώργιος της Βαθειάς, του 12ου αιώνα, στο κτήμα Κοραχάη. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την ΑΠΟΙΚΙΑ, με την ιαματική πηγή ΣΑΡΙΖΑ, όπου αναβλύζει το φημισμένο ανθρακούχο νερό και τον καταρράκτη στον ποταμό Πιθάρα, δύο από τα καλύτερα αξιοθέατα στο χωριό. Συνεχίζουμε με το θαυματουργό μοναστήρι της ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, για να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής στην καταπληκτική ΧΩΡΑ της Άνδρου, με αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διαθεσή μας για επίσκεψη στα υπέροχα μουσεία, βόλτα στα στενά και μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Αργά το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, OSTRIA HOTEL & APARTMENTS στο ΓΑΥΡΙΟ. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο ή και μία βόλτα στο λιμάνι με τα μαγαζάκια και τα όμορφα καφέ. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΑΥΡΙΟ - ΜΠΑΤΣΙ – ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ – ΚΟΡΘΙ – ΓΑΥΡΙΟ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το πανέμορφο ΜΠΑΤΣΙ και από το γραφικό ψαροχώρι θα συνεχίσουμε για τον υπόλοιπο γύρο του νησιού. Θα επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ (Αγ. Παντελεήμονος), για να καταλήξουμε στο ΚΟΡΘΙ, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Άνδρου, με υπεροχη παραλία με διάφανα - τυρκουάζ νερά, όπου μπορούμε να κάνουμε το μπάνιο μας και πολύ καλές επιλογές για το μεσημεριανό μας φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής, που είναι ξακουστές σε όλο το νησί. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για το ΓΑΥΡΙΟ (λιμάνι), για να επιβιβαστούμε στο πλοίο. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και από εκεί επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 100€ 
Μονόκλινο 120€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια, με πρωινό, στο OSTRIA HOTEL & APARTMENTS στο Γαύριο
  • Εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ - ΑΝΔΡΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.