Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, ΛΟΥΚΑ, ΠΙΖΑ, ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ, ΣΙΕΝA   

7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 2 ΜΑΙΟΥ 2019   

ΜΟΝΟ ΜΕ 470€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* !!!


1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για ΠATΡΑ. Επιβίβαση στο πλοίο όπου οι Πολυτελείς χώροι των εστιατορίων, μπαρ, καζίνο, κλαμπ και duty free καταστημάτων μετατρέπουν το ταξίδι μας προς το λιμάνι της Ιταλίας σε μια απολαυστική μίνι κρουαζιέρα. Διανυκτέρευση.
ΧΛΜ 220

2 ΗΜΕΡΑ ΑΝΚOΝΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Άφιξη το απόγευμα στις 19.00 μ.μ στην ΑΝΚΟΝΑ και αναχώρηση για ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, Θα περάσουμε περιφερειακά από ΜΠΟΛΩΝΙΑ και θα φθάσουμε στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ αργά το βραδύ σε περιοχή της ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΧΛΜ 300

3 ΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Μετά το πρωινό ξενάγηση στην ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, την πόλη των Μεδίκων με το ΝΤΟΥΟΜΟ, την ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΕΛΛA ΣΙΝΙΟΡΙΑ, το ΠΑΛΑΤΣΟ ΒΕΚΙΟ, το ΠΟΝΤΕ ΒΕΚΙΟ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΧΛΜ 50

4 ΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΛΟΥΚΑ-ΠΙΖΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα οχυρωμένα χωριά, τις καλοδιατηρημένες πολιτείες και τα ειδυλλιακά τοπία. Πηγαίνοντας βόρεια θα συναντήσουμε τη μεσαιωνική πόλη ΛΟΥΚΑ με την ΠΙΑΤΖΑ ΝΤΕΛ ΜΕΡΚΑΤΟ, που διατηρεί το σχήμα του αρχαίου ρωμαϊκού αμφιθεάτρου, θα μας εντυπωσιάζει η πόλη που έχει σχήμα οκτάγωνο. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ και θα μας εντυπωσιάσει το άγαλμα που απεικονίζει μαύρο τον Ιησού Χριστό. Θα συνεχίζουμε για το πιο γνωστό αξιοθέατο της περιοχής, τον κεκλιμένο ΠΥΡΓΟ της ΠΙΖΑΣ. Θα περάσουμε τα τείχη που περιβάλουν την πόλη και θα αντικρίσουμε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μνημεία του κόσμου. Μαζί με τον ΠΥΡΓΟ δένουν αρμονικά το ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΟ και ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ. Το απόγευμα επιστροφή στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
XΛΜ 100

5 ΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ-ΣΙΕΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ. Οι Ψηλοί αγέρωχοι πύργοι μας καλωσορίσουν από μακριά δίνοντας στο ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ μια παραμυθένια όψη, σχεδόν απίστευτη. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη μεσαιωνική ΣΙΕΝΑ. Θα περπατήσουμε μέσα στην παλιά πόλη, εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές Θα σταθουμε στην ΠΙΑΤΖΑ ΝΤΕΛ ΚΑΜΠΟ, με τον τυπικο πύργο του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ και θα ανηφορήσουμε μέχρι την πλατεία ΝΤΟΥΟΜΟ. Το απόγευμα επιστροφή στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ(περιοχή). Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΧΛΜ 100

6 ΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΑΝΚOΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΝΚOΝΑ, Επιβίβαση στο πλοίο, διαν/ση
Εν πλω. ΧΛΜ 300

7 ΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ
Άφιξη ΠΑΤΡΑ και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.


4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ
  • Γνωρίζουμε την Ιταλία πάρα πολύ καλά με εμπείρους ξεναγούς (Το πλήρες πρόγραμμα)
  • Ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν (όχι ενοικιαζόμενα) Volvo Irizar Bb
  • Tιμές χαμηλές με ποιότητα σε όλη την αγορά στα τουριστικά γραφεία

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 470€
Μονόκλινο 570€

Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι 31/3 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής (+25€):


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 4 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* 4 πρωινά & 3 δείπνα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικοί φόροι, check point, & ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα