Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ 

ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΟΥΦΛΙ, ΠΟΜΑΚOΧΩΡΙΑ, ΣΜΙΝΘΗ & ΕΧΙΝΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ 

4HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
25 - 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 160€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KYRIDIS 3* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 
ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ! 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση 07.00 π.μ. από Πειραιά και 07:20 π.μ. από Σύνταγμα για Λαμία (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς Λάρισα (Ε.Ο.), στάση για γεύμα (προαιρετικό). Παρακάμπτουμε την Θεσσαλονίκη για να φτάσουμε στην Kαβάλα, όπου και θα σταματήσουμε για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού για να φθάσουμε αργά το απόγευμα στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΣΜΙΝΘΗ & ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ – ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, για τα χωριά των Πομάκων, περνώντας πρώτα από την ΣΜΙΝΘΗ για να φτάσουμε στον ΕΧΙΝΟ, όπου και θα παραμείνουμε. Επιστροφή στην ΞΑΝΘΗ, μία πόλη γεμάτη χρώματα, ήχους και ζωή. Αναπαλαιωμένα σπίτια καπνεμπόρων και πλακόστρωτοι δρόμοι, συνθέτουν τη σκηνή όπου διαδραματίζεται η ρομαντική ιστορία της Παλιάς Πόλης, στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό) και βόλτα στα στενά της πόλης. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ πριν επιστρέψουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ – ΣΟΥΦΛΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό περιήγηση στον ακριτικό νομό του Έβρου. Πρώτος σταθμός το ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Συνεχίζουμε για το ΣΟΥΦΛΙ, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Μετάξης. Παρουσιάζει αναλυτικά τις φάσεις της σηροτροφίας και της μεταξουργίας και εστιάζει στο πώς το Σουφλί αναδείχτηκε σε σημαντικό κέντρο παραγωγής μεταξιού στα τέλη του 19ου αιώνα και έως τα μέσα του 20ου. Συνεχίζουμε για την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, οπού θα έχουμε το προαιρετικό γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ νωρίς το απόγευμα για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΑΜΦΙΠΟΛΗ – ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί μετά το πρωινό με πρώτο προορισμό της ημέρας τα ΚΗΠΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου θα μας βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου, του αθλητισμού και της πολιτικής ζωής, αλλά και διάσημους καλλιτέχνες του εξωτερικού. Τι ψιθυρίζει η Αλίκη στο αφτί της Madonna; Θα έκανε ντρίπλα ο Ζαγοράκης στον Michael Jackson; Θα το μάθουμε στο Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη που ζωντάνεψε πρόσωπα που αγαπήσαμε και σφράγισαν εποχές μέσα από τη ζωή και το έργο τους. Κατευθυνόμαστε προς την ΑΜΦΙΠΟΛΗ, στάση και παραμονή και συνεχίζουμε για τον ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, όπου θα σταματήσουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 160€
Μονόκλινο 220€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο KYRIDIS HOTEL 3* & 3 δείπνα σε ταβέρνα στην πόλη της Κομοτηνής, ένα εκ των οποίων με ζωντανή μουσική
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.


*Λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου και των παρελάσεων, η επιβίβαση της ΑΘΗΝΑΣ θα γίνεται την ίδια ώρα (07.50 π.μ.) στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από το ξενοδοχείο "STANLEY", (Στάση μετρό: "Μεταξουργείο" - Γραμμή: Ανθούπολη - Ελληνικό), αντί για την Πλατεία Συντάγματος