Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ!
ΓΥΡΟΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ 

ΣΟΥΗΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ, ΑΝΟΒΕΡΟ, ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΟΣΛΟ, ΟΥΨΑΛΑ, ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΛΕΙΨΙΑ  

16ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 000€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για ΠATΡΑ. Επιβίβαση στο πλοίο όπου οι πολυτελείς χώροι των εστιατορίων, μπαρ, καζίνο, κλαμπ και duty free καταστημάτων μετατρέπουν το ταξίδι μας προs το λιμάνι τηs Ιταλίας σε μια απολαυστική μίνι κρουαζιέρα. Διανυκτέρευση εν πλω. (220 ΧΛΜ)

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚOΝΑ - ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ
Άφιξη στην ΑΝΚΟΝΑ και αναχώρηση για το ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ. Στην διαδρομή μικρές στάσεις για καφέ και γεύμα πριν φτάσουμε στην πανέμορφη Αυστριακή πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. (630 ΧΛΜ)

3η ΗΜΕΡΑ: ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ANOBEΡΟ
Μετά το πρωινό αναχώρηση και άφιξη στο ΑΝΟΒΕΡΟ. Διανυκτέρευση. (750 ΧΛΜ)

4η ΗΜΕΡΑ: ANOBEΡΟ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Φ/Μ - ΔΑΝΙΑ) - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Μετά το πρωινό μια μικρή περιήγηση στο ΑΜΒΟΥΡΓΟ, από τα πιο σημαντικά λιμάνια της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Κατόπιν από Γερμανία, στο ΠΟΥΤΓΚΑΡΝΤΕΝ επιβίβαση στο Φ/Μ για το ΡΟΥΤΜΠΥ της ΔΑΝΙΑΣ και μέσω μιας ωραίας διαδρομής άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, την πρωτεύουσα της ΔΑΝΙΑΣ. Διανυκτέρευση. (475 ΧΛΜ)

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - Φ/Μ - ΟΣΛΟ
Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ. Θα δούμε το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, τα ΑΝΑΚΤΟΡΑ, και τη ΓΟΡΓΟΝΑ στο λιμάνι (σύμβολο της πόλης). Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα επιβίβαση στο Φ.Μ για ΝΟΡΒΗΓΙΑ. Διανυκτέρευση σε καμπίνες 2κλίνες – 3κλίνες. 

6η ΗΜΕΡΑ: ΟΣΛΟ - ΜΠΕΡΓΚΕΝ
Άφιξη το πρωί στο ΟΣΛΟΦΙΟΡΔ και μετά το πρωινό στο πλοίο αναχώρηση με το πούλμαν για ΜΠΕΡΓΚΕΝ μέσω μαγευτικής διαδρομής και με στάση στο μεγάλο καταρράκτη VORRINGSFOSSEN. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. (470 ΧΛΜ)

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΕΡΓΚΕΝ
Μετά το πρωινό περιήγηση στην πατρίδα του μεγάλου εθνικού σύνθετη της ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ Γκρηκ. Θα δούμε την ενδιαφέρουσα ψαραγορά, το ΧΑΝΣΕΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, την ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ κ.α. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΕΡΓΚΕΝ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΦΙΟΡΔ - ΦΛΑΜ - ΟΣΛΟ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το λιμανάκι ΓΚΟΥΝΤΒΑΓΚΕΝ - Επιβίβαση στο Φ/Μ για την κρουαζιέρα στο NERROW FIORD και στη συνεχεία στο FLAMFIORD. Αποβίβαση στο ΦΛΑΜ και αναχώρηση με το πούλμαν για το ΟΣΛΟ. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΟΣΛΟ
Μετά το πρωινό περιήγηση για να δούμε το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, τη ΒΟΥΛΗ, τα ΑΝΑΚΤΟΡΑ, το ΦΡΑΓΚΕΡ ΠΑΡΚ με τα γλυπτά του ΒΙΓΚΕΛΑΝΤ και το ΜΟΥΣΕΙΟ των ΒΙΚΙΝΚΣ. Υπόλοιπος ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα με τα καραβάκια στα περίφημα ΦΙΟΡΔ του ΟΣΛΟ. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΟΣΛΟ - ΟΥΨΑΛΑ - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση και μέσω ΚΑΡΛΣΤΑΝΤ - ΟΡΕΜΠΡΑ - ΒΑΣΤΕΡΑΣ, φθάνουμε στην ΟΥΨΑΛΑ. Στάση-περιήγηση της γνωστής Πανεπιστημιούπολης. Κατόπιν άφιξη στην πρωτεύουσα της ΣΟΥΗΔΙΑΣ, τη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Διανυκτέρευση. (550 ΧΛΜ)

11η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στην ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, όπου θα δούμε το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ που γίνεται η απονομή των βραβείων ΝΟΜΠΕΛ, τη ΒΟΥΛΗ, την ΟΠΕΡΑ, το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, τα ΑΝΑΚΤΟΡΑ κ.α. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Mετά το πρωινό αναχώρηση με πέρασμα από τη ΓΕΦΥΡΑ που ενώνει τη ΣΟΥΗΔΙΑ με τη ΔΑΝΙΑ και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στην ΕΥΡΩΠΗ. Άφιξη στην ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ. Διανυκτέρευση. (660 ΧΛΜ)

13η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - Φ/Μ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΛΕΙΨΙΑ
Mετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΔΑΝΙΑΣ, επιβίβαση στο Φ/Μ, αποβίβαση στο λιμάνι της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ και μέσω ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ θα φθάσουμε στην ΛΕΙΨΙΑ. Διανυκτέρευση. (680 ΧΛΜ)

14η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΙΨΙΑ - ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ
Mετά το πρωινό αναχώρηση για ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ. Διανυκτέρευση. (590 ΧΛΜ)

15η ΗΜΕΡΑ: ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΑΝΚONA
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΓΚΟΝΑ. Οπού θα αναχωρήσουμε για ΠΑΤΡΑ. Απόπλους και διανυκτέρευση εν πλω. (630 ΧΛΜ)

16η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Άφιξη στην ΠΑΤΡΑ και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ. (220 ΧΛΜ)Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 000€
Μονόκλινο 000€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Mεταφορές με πολυτελές πούλμαν
  • 13 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* ή 4* αστέρων με πρωινό, στην ευρύτερη περιοχή
  • Τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες στο πλοίο ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ (ΑΒ4), με ντους καί W.C.
  • Τα εισιτήρια του Φ/Μ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ
  • Τα εισιτήρια του κρουαζιερόπλοιου ΚΟΠΕΓΧΑΧΗ - ΟΣΛΟ σε τετράκλινες καμπίνες
  • Τα Φ/Μ των ΦΙΟΡΔ
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Κατ΄άτομο είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά , φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.